سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام:

همه مردم برای طرفداری از مردم مظلوم فلسطین به میدان آمدند

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام گفت: همه مردم برای طرفداری از مردم مظلوم فلسطین به میدان آمدند و همیشه مسئله فلسطین همه اقوام را از هر نوع گرایشی به هم مربوط کرده است.

فتاح

به گزارش خبرگزاری موج، سید پرویز فتاح در مراسم راهپیمایی روز قدس در ارومیه اظهار کرد: همه مردم برای طرفداری از مردم مظلوم غزه و فلسطین در همه‌ی دنیا حتی در کشورهای غربی هم به میدان آمدند تا مظلومیت این مردمان مسلمان را فریاد زنند.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری فرمودند که امسال روز قدس حساس‌تر است و با شکوه‌تر از گذشته برگزار می‌شود، گفت: منطقه آذربایجان و ارومیه همیشه نماد وحدت بوده است و مسئله فلسطین همه اقوام را از هر نوع گرایشی به هم مربوط کرده است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام ادامه داد: آنچه که نمایان است حضور مردم نسبت به گذشته گسترده‌تر است و مردم آمده‌اند که بگویند ما پای آرمان‌های فلسطین و مردم مظلوم غزه ایستادیم.

فتاح خاطر نشان کرد: به فضل خدا این حضور آثارش حتی از مسائل نظامی نیز بیشتر است و خداوند نیز در آیات متعددی فرموده که در دل دشمنان خوف می‌اندازد و حتما عاقبتشان نابودی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه