سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

برف و باران از پنجشنبه در کشور تشدید می شود

سازمان هواشناسی ضمن پیش‌بینی بارش‌ پراکنده در بیش از ۱۷ استان، از ورود سامانه بارشی جدید طی روز پنجشنبه ۲ اسفندماه و اثرگذاری آن بر نیمه غربی و جنوب ایران خبر داد.

بارش برف در تهران
به گزارش خبرگزاری موج

،  بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز ۲۸ بهمن‌ماه در برخی نقاط استان‌های کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، مرکزی، همدان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس، کرمان و شرق هرمزگان بارش باران و برف و وزش باد همچنین در استان‌های جنوبی رعد و برق، گاهی وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. 

دوشنبه ۲۹ بهمن‌ماه این سامانه بارشی علاوه بر مناطق یاد شده در استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران، سواحل دریای خزر، شمال شرق و شرق نیز فعال خواهد بود.

بارش پراکنده طی سه شنبه ۳۰ بهمن‌ماه در شمال شرق و بخش‌هایی از شرق و چهارشنبه اول اسفندماه در گیلان و نوار شرقی استان‌های خراسان رضوی و خراسان جنوبی ادامه خواهد داشت.

طی سه روز آینده در جنوب شرق و جنوب و چهارشنبه در جنوب شرق و شرق، وزش باد شدید همراه با خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

روز پنجشنبه ۲ اسفندماه با ورود سامانه بارشی جدید، بارش در نیمه غربی و جنوب رخ خواهد داد.

آسمان تهران فردا ۲۹ بهمن‌ماه نیمه ابری تا ابری و وزش باد، گاهی بارش پراکنده و در شمال شهر بارش برف با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۸ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۳۰ بهمن‌ماه) صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

گرم‌ترین و سردترین مراکز استان کدام است؟

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۲۹ و ۳۰ بهمن‌ماه) بندرعباس با دمای ۲۷ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و ارومیه با دمای ۶- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ هستند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه