سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

وزیر نیرو از رفع ناترازی برق در سال آینده خبر داد

وزیر نیرو گفت: سال آینده با اصلاح الگوی مصرف و افزایش تولید، ناترازی برق برطرف خواهد شد.

عباس علی آبادی وزیر نیرو
به گزارش خبرگزاری موج

​، عباس علی‌آبادی پیش از ظهر دوشنبه در افتتاح خط آبرسانی و تصفیه خانه شهر تویسرکان و آئین بهره‌برداری از پروژه آبرسانی به ۱۶۰ روستای استان همدان اظهار کرد: در دولت وفاق همدل شده‌ایم تا مشکل ناترازی برق را برطرف کنیم.

وی افزود: ما بیشترین مصرف انرژی برق را در دنیا را داریم و باید با اصلاح الگوی مصرف میزان هدر رفت انرژی را پیشگیری کنیم.

وزیر نیرو با بیان اینکه در راستای اصلاح الگوی مصرف نزدیک به ۱۰ هزار مگاوات از میزان مصرف برق را کاهش خواهیم داد، گفت: تلاش داریم با اجرای ۱۴ پروژه بزرگ در حوزه برق میزان تولید را افزایش دهیم.

علی‌آبادی خاطرنشان کرد: تولید بیش از پنج هزار مگاوات برق در نیروگاه‌های غیرآبی و تکمیل نیروگاه‌های نیمه تمام مشکلات این حوزه برطرف خواهد شد.

وی با بیان اینکه ما در ایران بیشترین مصرف انرژی داریم، بیان کرد: رهبر انقلاب تأکید کردند باید مصرف را در تراز جهانی کاهش دهیم.

وزیر نیرو عنوان کرد: در استان‌ها باید تلاش صورت گیرد مصرف کاهش پیدا کند، مصرف کنندگان پرمصرف تصور می‌کنند هرچقدر بخواهند می‌توانند برق مصرف کنند و پول آن را بدهند.

علی‌آبادی با بیان اینکه در حوزه آب نیز برنامه‌های جامع داریم که مهمترین آن کاهش مصرف بی رویه است، بیان کرد: آورد آب کشور حدود ۴۰۰ میلیارد متر مکعب است و در حالی که میزان مصرف آب نیز به ۳۷۷ میلیارد متر مکعب افزایش یافته است.

وی افزود: باز چرخانی آب از دیگر اولویت‌های وزارت نیرو است که تلاش داریم با توسعه تصفیه‌خانه‌ها شرایط را از اینکه هست بهتر کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه