سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

صادرات قیر ایران به ۸.۵ میلیون تن می‌رسد/ قیرهای عراقی تهدیدی برای بازار ایران

رئیس انجمن قیر ایران از افزایش صادرات قیر به ۸.۵ میلیون تن در سال جاری خبر داد و گفت: هندوستان بزرگ‌ترین مقصد صادراتی قیر ایران است.

قیر
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

، داوود محمدی، رئیس انجمن قیر ایران ، در نشست خبری پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قیر، آسفالت، عایق‌ها، بتن، سیمان و ماشین‌آلات اظهار کرد : در سال گذشته، میزان صادرات قیر ایران ۷.۵ میلیون تن به ارزش دو میلیارد و ۳۵۰ میلیون دلار بود و پیش‌بینی می‌شود امسال صادرات قیر به ۸.۵ میلیون تن برسد. از این میزان، دو میلیون تن برای مصرف داخلی، نظیر پروژه‌های آموزش و پرورش، جاده‌های روستایی و بسیج تخصیص می‌یابد.

وی افزود: صادرات قیر ایران از طریق بورس انجام می‌شود و مصرف داخلی به وزارت راه و شهرسازی تخصیص می‌یابد. ایران همچنان بزرگ‌ترین صادرکننده قیر در دنیا است. در ۹ ماهه اول سال، ۴ میلیون و ۸۶۰ هزار تن قیر صادر کرده‌ایم.

محمدی گفت: قیر ایران به ۱۵ کشور صادر می‌شود که بزرگترین مقصد صادراتی ما هند و چین هستند

وی به چالش‌های بازار اشاره کرد و گفت: در گذشته، تولید قیرهای زیرزمینی زیاد بود اما اکنون کاهش یافته است. قیرهایی که ناخالصی دارند، به خارج از کشور صادر نمی‌شوند.

به گفته رئیس انجمن قیر ایران قیرهای عراقی به دلیل قیمت پایین، تهدیدی برای بازار قیر ایران محسوب می‌شوند که به جذب مشتریان هندی منجر شده است.

محمدی اعلام کرد: امسال ۳۰ نفر از تجار هندی از نمایشگاه قیر، آسفالت و سایر صنایع وابسته بازدید خواهند کرد که امید می‌رود منجر به عقد قراردادها و خرید قیر ایرانی شود. 

به گزارش خبرگزاری موج، نمایشگاه قیر، آسفالت و عایق، ۱۳ تا ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه