مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام(ره):

بهسازی باند ۲۹ راست و استریپ‌سازی سطوح پروازی شهر فرودگاهی امام خاتمه یافت

چلندری، مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) از اتمام عملیات بهسازی سطوح پروازی شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) خبر داد.

فرودگاه-امام-خمینی
به گزارش خبرگزاری موج

​، از زمان بهره‌برداری فرودگاه امام خمینی (ره) در سال ۱۳۸۴، باند اصلی فرودگاه (۲۹R/۱۱L) به طول چهار هزار و ۲۰۰ متر، بستری برای نشست و برخاست پروازها بوده‌ است.

در سال‌های گذشته، سطوح پروازی فرودگاه بنابه‌ضرورت، به صورت مقطعی و در احجام جزئی مرمت شد، اما با گذشت زمان و استهلاک، عملیات بهسازی سراسری برای این باند بسیار ضروری بود که شهر فرودگاهی با برنامه‌ریزی مناسب و لحاظ ارزیابی ریسک و اقدامات ایمنی برای نخستین بار در ۲۰ سال گذشته بهسازی کامل رویه سطوح پروازی و استریپ سازی را به انجام رساند.

«سعید چلندری» رئیس هیات‌ مدیره و مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) از پایان عملیات بهسازی سطوح پروازی شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) خبر داد و اظهار داشت: پروژه بهسازی باند ۲۹ راست شامل تراشیدن دو لایه آسفالت باند ٢٩ راست به عرض ٦٦ متر و طول سه‌هزار و ۳۰۰ متر، تراش آسفالت تاکسی‌وی‌ های ارتباطی، قیر پاشی، اجرای نوار ژئوگرید، اجرای دولایه آسفالت بیندر و توپکا روی باند ۲۹ راست، برچیدن و تعویض آیرولاستیک‌ها، ترمیم پد بتنی ابتدای باند ١١ چپ به طول ٤٥٠ متر و خاک‌ریزی استریپ‌ها، تمیزکاری، درزگیری سطوح و نصب سیستم روشنایی بوده که با تلاش شبانه‌روزی همکارانم و پیمانکار مربوطه شرکت انجام شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه