سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

قیمت نفت جهانی همچنان در مسیر کاهش

قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در روز سه‌شنبه کاهش را نشان می دهد؛ براین اساس قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲۵ سنت معادل ۰.۳۵ درصد کاهش به ۷۱ دلار و ۸۹ سنت رسید.

قیمت نفت
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از رویترز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در روز سه‌شنبه کاهش داشته اما افزایش مخاطرات ژئوپولیتیکی پس‌از سقوط دولت بشار اسد در سوریه و همچنین قول دولت چین برای افزایش محرک‌های مالی جهت تقویت اقتصاد مانع پایین رفتن بیش‌ازحد قیمت نفت می‌شود.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲۵ سنت معادل ۰.۳۵ درصد کاهش به ۷۱ دلار و ۸۹ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۲۸ سنت معادل ۰.۴۱ درصد کاهش ۶۸ دلار و ۹ سنت معامله می‌شود.

درست است که سوریه خودش از تولیدکنندگان بزرگ نفت نیست، اما در یک موقعیت استراتژیک قرار گرفته و روابط محکمی با روسیه و ایران دارد. بنابراین تغییر رژیم در این کشور بی‌ثباتی منطقه‌ای را افزایش می‌دهد.

گزارش اتخاذ یک سیاست مالی آسان در چین در سال آینده میلادی یکی دیگر از عوامل بالا رفتن اخیر قیمت نفت بوده‌است. هدف از این تغییر سیاست در چین تقویت رشد اقتصاد در دومین واردکننده بزرگ نفت در دنیاست.

درحالی‌که تورم مصرف‌کننده در چین در ماه نوامبر به پایین‌ترین رقم طی ۵ ماه گذشته رسیده و حساسیت سرمایه‌گذاران را کاهش داده، اما تحلیلگران انتظار دارند محرک‌های مالی چین به نفع نفت بوده و قیمت آن را افزایش دهد.

تاجران درحال‌حاضر منتظر اطلاعات تجاری چین هستند که قرار است امروز منتشر شود و همچنین گزارش مؤسسه نفت آمریکا از ذخایر نفت خام و گاز این کشور در هفته گذشته.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه