سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

عرضه سکه ضرب ۱۴۰۳ از چهارشنبه آغاز می‌شود

سکه تمام بهار آزادی ضرب ۱۴۰۳ از روز چهارشنبه ۱۴ آذر در چهل و سومین جلسه حراج سکه در مرکز مبادله ایران عرضه می‌شود.

سکه
به گزارش خبرگزاری موج

 بنا بر اعلام بانک مرکزی، با تمهیدات بانک مرکزی و در راستای برنامه عرضه مسکوکات طلا با درج تاریخ ضرب سالانه و به دنبال عرضه ربع سکه بهار آزادی به تاریخ درج ۱۴۰۳ و استقبال متقاضیان، عرضه سکه تمام بهار آزادی نیز با تاریخ درج ۱۴۰۳، از روز چهارشنبه مورخ ۱۴ آذرماه در چهل و سومین جلسه حراج سکه در مرکز مبادله ارز و طلای ایران آغاز می‌شود.

گفتنی است؛ بانک مرکزی، در تاریخ ۱۳ آبان ماه سال جاری اعلام کرد: در راستای وظایف بانک مرکزی در قانون جدید و تمهیدات انجام شده برای مدیریت بازار سکه و طلا و همچنین پاسخ به نیاز متقاضیان و در این راستای کاهش حباب سکه و سفته بازی در بازار، نسبت به عرضه سکه طرح جدید به تاریخ ۱۴۰۳ در کنار معاملات سکه‌های تاریخ ۱۳۸۶ در مرکز مبادله ارز و طلای ایران اقدام می‌کند.

براین اساس، در تاریخ ۱۹ آبان ماه سال جاری ربع سکه ضرب ۱۴۰۳ برای اولین بار در جلسه سی و دوم حراج سکه طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران عرضه شد.

بنابراین با عرضه سکه تمام بهار آزادی ضرب ۱۴۰۳، بی شک باید شاهد کاهش بیشتر حباب در بازار سکه طلا بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه