سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام همزمان با آغاز سال تحصیلی خبر داد:

از افتتاح ۵۰۰ مدرسه جدید «برکت» تا توزیع ۲۰۰ هزار بسته نوشت‌افزار ایرانی برای دانش‌آموزان کم‌برخوردار

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از افتتاح ۴،۶۳۵ امین مدرسه برکت و برنامه‌های این ستاد برای توسعه عدالت آموزشی به ویژه در مناطق محروم کشور همزمان با آغاز سال تحصیلی خبر داد. ۲،۶۰۷ مدرسه با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام و ۲،۰۲۸ مدرسه نیز پیش از این توسط بنیاد ۱۵ خرداد که از زیرمجموعه‌های این ستاد بوده به طور صد درصدی احداث شده است.

بنیاد برکت
به گزارش خبرگزاری موج

 له نقل از ستاد اجرایی فرمان امام، سید امیرحسین مدنی با اشاره به افتتاح ۴،۶۳۵ امین مدرسه برکت همزمان با آغاز سال تحصیلی١۴٠٣-١۴٠۴ ، گفت: ۵۰۰ مدرسه جدید برکت با مشارکت خیّرین و وزارت آموزش و پرورش افتتاح و به ظرفیت زیرساخت‌های آموزشی کشور در مناطق محروم افزوده می‌شود.

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان  امام با بیان اینکه با همکاری سازمان نوسازی مدارس تبدیل هزار مدرسه کانکسی به مدارس دایمی در دستور کار قرار دارد، افزود: از این ۵۰۰ مدرسه جدید تعداد ۴۰۰ مدرسه مربوط به مدارسی است که پیش از این در فضای کانکس و موقت دایر بودند و در حال حاضر با ساخت بنای جدید به مدارس دایمی تبدیل شدند.

مدنی از احداث و تجهیز ۵۰ مدرسه «تولید و مهارت» نیز خبر داد و گفت: در این مدارس قرار است دانش‌آموزان علاوه بر مهارت‌های فردی، مهارت‌های شغلی و کسب و کار را هم آموزش ببینند.

وی افزود: با افتتاح این مدارس، تعداد مدارسی که با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام احداث شده است به ۲،۶۰۷ مدرسه می‌رسد و با احتساب ۲،۰۲۸ مدرسه‌ای که پیش از این به همت بنیاد ۱۵ خرداد که از زیرمجموعه‌های این ستاد بوده و به طور صد درصدی احداث شده، تعداد مدارس برکت به ۴،۶۳۵ باب مدرسه رسید.

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به برنامه‌های حمایتی این ستاد از دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار در سال تحصیلی جدید، ادامه داد: با مشارکت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام و گروه‌های مردمی و جهادی، تعداد ۲۰۰ هزار بسته نوشت افزار ایرانی با اعتباری بالغ بر ۱۱۰ میلیارد تومان تهیه و میان دانش‌آموزان نیازمند توزیع شد.

سید امیرحسین مدنی از توسعه زیرساخت‌های نرم‌افزاری جدید برای ارتقای سطح کمی و کیفی آموزش به معلمان و دانش‌آموزان مناطق محروم خبر داد، گفت: سامانه «معلمانه» برای آموزش و توانمندسازی معلمان مناطق محروم رونمایی می‌شود و قرار است با افتتاح این سامانه در سال نخست ۲۰ هزار معلم آموزش‌های جدیدی را تجربه کنند.

وی افزود: رونمایی از سامانه استعدادیابی «کاردو» جهت استعدادیابی دانش‌آموزان مقطع متوسطه و حمایت از دانش‌آموزان کنکوری ۷۰ مدرسه شبانه‌روزی عشایری و روستایی از دیگر برنامه‌های ستاد اجرایی فرمان امام در سال تحصیلی جدید است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه