سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

۱۶ سایت فاقد مجوز فروش بلیت الکترونیکی پرواز برای انسداد معرفی شدند

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از معرفی ۱۶ سایت فاقد مجوز فروش بلیت الکترونیکی به منظور انسداد به مراجع قضایی خبر داد.

بلیت هواپیما
به گزارش خبرگزاری موج

​ به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، "جعفر یازرلو" اظهار داشت: ۱۶ سایت فاقد مجوز فروش بلیت الکترونیکی از سازمان هواپیمایی کشوری به نشانی www.qcharter.ir، www.charter۹۱۳.ir، www.charter۱۰۰.ir، www.avvalcharter.ir، www.۹۸charter.ir، ww.charter۸۷۷.ir ، www.۴charter.ir ، www.donyayecharter.ir ، www.charter۲۲۰.ir ، www.charter۲۰.com ، www.msi۱۱۸.ir ، www.mancharter.com ، www.buych.ir ، www.cheapcharter.net ، www.yascharter.ir و www.ahwazcharter.ir به دلیل نمایش و فروش غیر قانونی بلیت هواپیما برای انسداد به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی افزود: با توجه به این که سایت های فاقد مجوز با هدف شکل دهی بازار سیاه و عرضه بلیت در کانال های غیر رسمی ایجاد می شوند، در راستای جلوگیری از فعالیت اشخاص حقیقی و حقوقی که قصد انجام خدمات بند الف ماده (۱) آیین نامه هیات وزیران و فروش بلیت هواپیما را دارند، اما مغایر با مواد (۲) و (۳) آیین نامه مورد نظر عمل می کنند، درخواست انسداد سایت‌های مذکور و نیز درگاه بانکی مورد استفاده به مراجع قضایی ارسال شده است.

یازرلو تصریح‌کرد: همچنین در راستای اعمال اختیارات قانونی مندرج در ماده ۵ قانون هواپیمایی کشوری مصوب ۱۳۲۸ و نظارت بر فعالیت های هواپیمایی کشوری به منظور حفظ مصالح عمومی و با استناد به مفاد مصرحه در ماده ۱۶ قانون هواپیمایی کشوری و نیز به‌دلیل عدم رعایت ماده ۳۰ آیین نامه نظارت بر تاسیس و فعالیت دفاتر خدمات مسافرت هوایی، جهانگردی و زیارتی و با استناد به ماده ۳۱ آیین نامه اخیرالذکر، پروانه فعالیت شرکت خدمات مسافرت هوایی "فردیس پرواز توس" که از طریق سایت فاقد مجوز www.mdsafar۲۴.ir به عرضه بلیت/نمایش نرخ بلیت هواپیما در مسیرهای داخلی بالاتر از نرخ های تعیین شده اقدام کرده بود، به مدت یک ماه تقویمی تعلیق شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه