English

۴۲ هزار صندلی به زائران اربعین توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی عرضه شد

مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) گفت: در اربعین سال جاری با ارائه ۴۲ هزار صندلی، جابه‌جایی بیش از ۲۶هزار زائر اربعین حسینی در مدت ۱۷ روز انجام شد.

پرواز+اربعین
به گزارش خبرگزاری موج

، شمس الدین فرزادی پور امروز شنبه در نشست کمیته امنیت هوایی و اعلام پایان عملیات پروازی اربعین حسینی که با حضور رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و مدیران عامل ایرلاین‌ ها و مدیران بخش امنیتی صنعت هوانوردی کشور در سالن کنفرانس سازمان هواپیمایی کشوری برگزار شد، از جابه‌جایی بیش از ۲۶هزار و ۲۵۲ زائر عتبات از ابتدای بازه زمانی عملیات پروازهای اربعین خبر داد.

فرزادی پور ضمن قدردانی از همه دست اندارکان عملیات اربعین حسینی، گفت: امسال در زمینه فروش اینترنتی افزایش آمار قابل توجهی نسبت به سال گذشته داشتیم و همه بلیت های اربعین با نرخ مصوب و نظم و انضباط خاصی ارائه شد و هواپیمایی هما در پروازهای اربعین دارای کمترین تاخیر بود.

وی با با بیان اینکه عملیات پروازی اربعین ۱۴۰۳ از ۲۴ مردادماه آغاز شد و تا ۹شهریورماه ادامه داشت، اظهار داشت: از ابتدای عملیات پروازی اربعین امسال تا پایان نهم شهریور، تعداد ۲۶ هزار و ۲۵۲ زائر با انجام ۶۰ پرواز رفت از ایستگاه‌های مختلف پروازی به مقصد فرودگاه نجف و ۷۲ پرواز برگشت از فرودگاه نجف به کشور توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران جابه‌جا شدند.

این مقام مسئول به ایستگاه‌های پروازهای اربعین اشاره کرد و گفت: در بازه زمانی مذکور انتقال زائران از ایستگاه های تهران، شهرکرد، زنجان، سمنان و بجنورد به فرودگاه نجف و برعکس انجام شد.

وی خاطرنشان‌کرد: همچنین در راستای تسهیل سفر زائران اربعین حسینی هواپیمایی هما پروازهای فوق العاده ای نیز در مسیر تهران به کرمانشاه و ایلام برقرار کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه