سرخط خبرها
  • بانوی ایرانی داور ۳ فینال سپک تاکرا بازی‌های آسیایی
  • تولید ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب بازیافتی
  • ضرب‌الاجل مرکز اطلاعات مالی برای صندوق‌های قرض‌الحسنه غیرمجاز
  • پلیس راهور علت تأخیر در پلاک‌گذاری برخی خودرو‌های نوشماره را اعلام کرد
  • فروش ارز در شعب منتخب بانک‌ها آغاز شد
  • علوم پزشکی تهران: والدین، دانش آموز سرما خورده را به مدرسه نفرستند
  • جمشیدی و شاهی در پدل برنز گرفتند
  • اختلاف یک میلیارد تومانی قیمت مسکن بین مناطق تهران
  • سیاوش جمشیدی، از اراذل و اوباش مسلح سطح یک شهرکرد اعدام شد
  • آغاز ثبت‌نام دومین آزمون اختصاصی استخدامی افراد دارای معلولیت
  • سلطه آرین سلیمی بر آسیا؛ شانزدهمین طلای کاروان «شجره طیبه» به ثبت رسید
  • اعلام نفرات برتر کنکور ۱۴۰۵/ نتایج اولیه آزمون سراسری فردا اعلام می‌شود

استفاده از مولدهای اضطراری بخش تجاری در ساعات اوج بار الزامی است

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: با هدف تامین برق پایدار برای همه مشترکان در دوره اوج بار تابستان؛ مولدهای برق ادارات و بخش‌های تجاری در ساعات اوج مصرف باید در مدار باشند و بیمارستانها و مراکز حساس موظف به نصب مولد برق برای شرایط اضطراری هستند.

سخنگوی صنعت برق
به گزارش خبرگزاری موج

، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر افزود: دستگاههای اجرایی، بانکها، شهرداریها و نهادهای عمومی غیردولتی نیز که دارای نیروگاه و مولدهای برق اضطراری هستند، موظفند مطابق ساعات مورد نیاز وزارت نیرو نسبت به استفاده از مولدهای خود تامین اقدام کنند.

وی با اشاره به الزام مجتمع های تجاری و فروشگاههای بزرگ در بکارگیری مولدهای اضطراری خود تامین در بازه زمانی ١٢ ظهر تا ٦ بعد از ظهر هر روز کاری، تاکید کرد: این مراکز ملزم به کاهش میزان برق دریافتی خود از شبکه سراسری در بازه زمانی یاد شده حداقل به اندازه بازه زمانی متناظر سال گذشته هستند.

سخنگوی صنعت برق در عین حال تصریح کرد: برای مصارف بخشهای تجاری بزرگ مازاد بر این میزان در صورت عدم اصلاح و کاهش مصرف پس از دو بار تذکر تعرفه برق برابر با حداکثر نرخ تابلو سبز محاسبه و اعمال خواهد شد.

رجبی مشهدی در پایان خاطرنشان ساخت: تمامی دستگاههای اجرایی، اصناف و مراکز تجاری باید مولدهای اضطراری خود را در ساعات اوج مصرف (١٢ ظهر تا ٦ بعدازظهر) روشن و در ساعات فعالیت سامانه های سرمایشی را بر روی دمای ٢٥ درجه تنظیم کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه