سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

راه‌اندازی پژوهشکده مشترک فناوری نانو و بیو، بین ایران و پاکستان پیشنهاد شد

در جلسه مشترکی که در ستاد توسعه فناوری‌نانو برگزار شد، پیشنهاد راه‌اندازی پژوهشکده مشترک فناوری نانو و بیو بین ایران و پاکستان توسط رئیس دانشگاه لاهور پاکستان مطرح شد.

ستاد نانو
به گزارش خبرگزاری موج

، در جلسه مشترکی که به میزبانی ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو و با حضور اویس رئوف رئیس دانشگاه لاهور، حمید امیدوار رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی، ابوالحسن ایمانی استادیار پژوهشگاه مواد و انرژی، محمد باقری‌مطلق مدیر امور بین‌الملل ستاد نانو و افشین رمضی کارشناس بخش روابط بین‌الملل ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو برگزار شد، طرفین به بحث درباره همکاری مشترک میان ستاد نانو و طرف پاکستانی پرداختند.

در این جلسه، باقری مطلق، مدیر امور بین‌الملل ستاد نانو به ارائه آخرین فعالیت‌ها و دستاوردهای ایران در حوزه فناوری نانو با تمرکز بر فعالیت‌های آموزشی و همکاری علمی مشترک پرداخت و افشین رمضی، کارشناس بخش روابط بین‌الملل ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو نیز بخش مربوط به برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت TOT را ارائه کرد. در ادامه اویس رئوف، رئیس دانشگاه لاهور پاکستان، ابراز علاقه خود را مبنی بر تاسیس مرکز فناوری نانو در دانشگاه لاهور اعلام کرد.

در بخش بعدی جلسه، پیشنهاد انجام تحقیقات مشترک، همکاری در حوزه انتشار مقالات علمی مشترک در مجلات معتبر ایرانی، برگزاری کارگاه‌ها، دوره‌های آموزشی و همچنین کنفرانس‌های علمی مشترک از سوی ایران مطرح شد.

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک از طرف باقری‌مطلق مطرح و با استقبال رئوف همراه شد. باقری‌مطلق از طرف پاکستانی برای حضور در نمایشگاه نانو ۱۴۰۳ دعوت کرد که  مورداستقبال طرف پاکستانی قرار گرفت.

در پایان، بازدید از محصولات نانویی ساخت ایران مستقر در ساختمان ستاد نانو با توضیحات باقری‌مطلق صورت گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه