سرخط خبرها
  • رسانه های خارجی از واژه خاص بدرقه ی پدربزرگ نام بردند
  • روایت رسانه آمریکای لاتین از رهبر شهید: به جای مال اندوزی میراثی از ساده زیستی به جای گذاشت
  • مخابرات: پولی برای کابل از مشترکان دریافت نمی‌شود
  • چند بازی وسرگرمی برای حضور امن کودکان در تشییع
  • خشم فدراسیون کشتی از نایب‌قهرمانی در آسیا
  • نگرانی شدید ضدانقلاب از مراسم وداع با رهبر شهید
  • قایق‌های سپاه ۶ کشتی را از مسیر عمانی خارج کردند
  • شکاف روایی یک حماسه: از یاس ضدانقلاب تا اعتراف غربی‌ها
  • تعطیلی ۱۰ استان عراق در روز تشییع رهبر شهید انقلاب
  • تارتار سرمربی پرسپولیس شد
  • فرمانده کل ارتش: یقه کسانی که رهبر ما را شهید کردند رها نخواهیم کرد
  • ابراهیم عزیزی: نیروهای مسلح به بازدارندگی پشیمان‌ساز رسیده‌اند
  • تاعصر یکشنبه، ۱۰ میلیون سفر در مراسم وداع امام شهید با مترو تهران ثبت شد
  • نیکزاد: میهمانان خارجی ایران را عزادار اما مقتدر دیدند
  • پیام مهم آیت‌الله مکارم‌شیرازی: عقب‌نشینی در برابر دشمن متجاوز ممنوع
  • کمیته بهداشت ستاد برگزاری مراسم: هیچ مورد فوتی گزارش نشده است
  • دشمن آمریکایی- صهیونی باید از شهید خامنه‌ای بیشتر ترس و هراس داشته باشد
  • افزایش اجاره مسکن بیشتر از ۲۵ درصد، تخلف می باشد
  • رسانه ترک: جهان شاهد وحدت و اقتدار ایران شد
  • ممنوعیت پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد

وزیر جهاد کشاورزی:

دولت نمی‌خواهد به خرید تضمینی برخی محصولات ورود کند

وزیر جهاد کشاورزی گفت: دولت تا می‌تواند، نمی‌خواهد به خرید تضمینی برخی محصولات کشاورزی از جمله برنج، چای و دانه‌های روغنی، ورود پیدا نکند.

هیئت دولت
به گزارش خبرگزاری موج

، محمدعلی نیکبخت  وزیر جهاد کشاورزی ، امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رصد این وزارتخانه روی محصولات اظهار کرد: برنامه تولید و تنظیم را بررسی می‌کنیم و بر اساس پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، اگر مازاد بر نیاز داشته باشیم، بدون هیچ‌گونه محدودیت، صادرات محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

وی با اشاره به خرید تضمینی محصولات کشاورزی اظهار کرد: تمام تلاش ما این است که محصولات کشاورزی را با صنعت، بازرگانی و تجارت گره بزنیم؛ این موضوع در سال ۱۴۰۲ در دستور این وزارتخانه بود و امسال هم با جدیت دنبال می‌شود.

نیکبخت اضافه کرد: با توجه به تجربه‌ای که در سال ۱۴۰۲ به دست آوردیم، در آینده با حداقل خطا این پروژه را اجرا خواهیم کرد؛ صنایع غذایی هم به عنوان بخشی از زنجیره تولید که مسوولیت فرآوری خام محصولات کشاورزی را برعهده دارد، مورد توجه ما است و باید در خدمت تولیدکننده باشد.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه گفت: با هماهنگی با صاحبان صنایع، به دنبال آن هستیم که آن‌ها به سمتی حرکت کنند که محصولات مازاد کشاورزان را خریداری کنند.

نیکبخت گفت: در مورد برخی محصولات کشاورزی از جمله برنج، چای و دانه‌های روغنی، سیاست ما این است که تا می‌توانیم دولت به عنوان خرید تضمینی، ورود پیدا نکند تا بازرگان‌هایی که کار واردات این محصولات را انجام می‌دهند یا کارخانجاتی که محصولات در این حوزه تولید می‌کنند، محصولات کشاورزان را خریداری و فرآوری کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه