سرخط خبرها
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است
  • رونمایی از اپلیکیشن نیرومند/ دانش‌آموزان، سفیران فرهنگ مصرف صحیح انرژی
  • افزایش ۶۶۸ مگاواتی ظرفیت تولید برق در هفته گذشته
  • هرمز برای آمریکا گران تمام شد
  • بزرگ‌ترین پایگاه داده اقتصادی کشور ایجاد شد
  • هشدار سازمان امور مالیاتی درباره پیامک‌های جعلی دریافت گواهی امضا
  • کاظمی: اجازه نمی‌دهیم شرایط جنگی آموزش کشور را مختل کند
  • اولین آلبوم موسیقی تئاتر منتشر شد
  • تشکیل ۵۹ پرونده قضائی برای مدیران شرکت‌های تراستی
  • شجاعی: ادامه کار با قلعه‌نویی قطعی نیست؛ هفته آینده تصمیم می‌گیریم
  • ‍ هما پروازهای اربعین به نجف را از ۱۴ ایستگاه کشور انجام می‌دهد
  • بازگشایی مجلس پس از ۵ ماه: دستورکار با شرایط جنگی همخوان نیست
  • وزیر ارشاد: ماهانه ۱۰۰ میلیارد تومان به هنرمندان پرداخت می‌شود

فرصت استثنایی برای علاقه مندان به نمایش های هوایی در کشور

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری ابراز داشت که نمایشگاه هوایی پیام فرصتی‌ استثنایی برای علاقه مندان به نمایش‌های هوایی است.

نمایشگاه هوایی راهیان نور
به گزارش خبرگزاری موج

، جعفر یازرلو گفت: با برگزاری اولین نمایشگاه هوایی پیام در استان البرز، فرصت مناسبی برای خانواده ها، جوانان و علاقه‌مندان به پرواز فراهم شده است تا از نزدیک به تماشای وسایل پرنده بنشینند.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه توانمندی‌های پروازی داخلی به نمایش گذارده خواهد شد، افزود: این رویدادملی دارای سه بخش نمایشگاهی، جانبی و نمایشی هوایی است که انجام عملیات سقوط آزاد، پرش چتربازان از هواپیما و حرکات آکروباتیک هواپیماهای فوق سبک از بخش‌های جذابی است که در بخش نمایشی، شاهد انجام آن خواهیم بود.

یازرلو گفت: در این نمایشگاه، خلبانان ایرانی با هواپیماهای فوق سبک به اجرای حرکات نمایشی خواهند پرداخت، همچنین پرواز جنگنده‌های نظامی ایران و به نمایش گذاشته شدن بیش از ۳۰ هواپیما در انواع مختلف در بخش زمینی (استاتیک شو) از دیگر برنامه‌های جنبی نمایشی، نمایشگاه صنعت هوایی پیام به شمار می رود.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: همچنین در این نمایشگاه شاهد پرواز بالن‌های بزرگ خواهیم بود.

وی با اشاره به اجرای برنامه‌های جذاب برای بازدیدکنندگان این نمایشگاه، عنوان کرد: به همین منظور، سه فیلم سینمایی ایرانی و خارجی در حوزه هوانوردی در ایام برگزاری نمایشگاه صنعت هوایی پیام به نمایش درخواهدآمد.

گفتنی است‌، نمایشگاه صنعت هوایی پیام از ۱۶ تا ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ در فرودگاه بین‌المللی پیام از ساعت ۱۰ تا ۱۸ پذیرای جوانان، علاقه‌مندان و خانواده خواهد بود 

همچنین علاقه مندان برای حضور و بازدید از این نمایشگاه می توانند با مراجعه به سایت www.payamairshow.com نسبت به‌ ثبت‌نام اقدام کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه