اولین واحد گازی نیروگاه سبزوار وارد مدار شد/ افزایش پایداری شبکه برق شمال‌شرق کشور

معاون توسعه طرح‌های شرکت مادرتخصصی برق حرارتی ابراز داشت: نخستین واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه سیکل‌ترکیبی سبزوار با سرمایه‌گذاری ۷۰ میلیون یورو به شبکه سراسری برق کشور متصل شد.

نیروگاه سیکل‌ترکیبی سبزوار
به گزارش خبرگزاری موج

، محمد رمضانی با اعلام این خبر، افزود: در راستای توسعه تولید برق در شمال‌شرق کشور و پاسخگویی به رشد مصرف در استان خراسان‌رضوی، احداث نیروگاه سیکل‌ترکیبی ۵۴۶ مگاواتی سبزوار با برخورداری از دو واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی و یک واحد بخار ۱۸۰ مگاواتی در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه نخستین واحد گازی این نیروگاه با حجم سرمایه‌‎گذاری ۷۰ میلیون یورو احداث شده است، ادامه داد: در مدت زمان ساخت این پروژه یک هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به فعالیت بوده‌اند.
رمضانی راندمان نهایی این نیروگاه را حدود ۵۵ درصد برشمرد و افزود: شهرستان سبزوار از جمله مناطق کمتر توسعه یافته شمال‌شرق کشور است که ایجاد زیرساخت‌های توسعه در آن الزامی است. بدین منظور پروژه ساخت این نیروگاه سیکل‌ترکیبی‌ از جمله طرح‌های بزرگ و زیربنایی در حال انجام شهرستان بوده است.
نیروگاه سیکل‌ترکیبی سبزوار در ۲۵ کیلومتری جاده سبزوار-شاهرود در حال ساخت است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه