سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

بهره برداری از ۱۳۴ واحد نهضت ملی مسکن زنجان

رییس بنیاد مسکن با اشاره به اینکه ۲۰۰۰ واحد مسکونی شهری در طرح نهضت ملی مسکن توسط بنیاد مسکن آغاز شده که ۱۳۴ واحد آن به بهره برداری رسید گفت: تا خرداد ماه سال آینده مابقی به مرحله نهایی می رسد.

مسکن

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، در دوازدهمین مقصد از دور دوم سفرهای استانی رئیس جمهور پروژه های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با حضور مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و غلامرضا صالحی رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به بهره برداری رسید.

غلامرضا صالحی رییس بنیاد مسکن در مراسمی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با اشاره به پروژه های آماده بهره برداری گفت: در خصوص نهضت ملی مسکن شهری ۲۰۰۰ واحد را شروع کردیم که ۱۳۴ واحد آن در جمع واحدهایی است که امروز به دستور جنابعالی به بهره برداری خواهد رسید و الباقی پیشرفت ۵۵ درصدی دارد که تا خرداد ماه سال آینده به مرحله نهایی خواهد رسید.

وی با بیان اینکه طی دو سال گذشته ۱۳۰ کیلومتر از معابر روستایی استان زنجان با اعتبار ۳۲۰ میلیارد تومان بهسازی و آسفالت شده افزود: امسال ۱۰۰ میلیارد تومان آسفالت با ۲۲۰ میلیارد تومان اعتبارات ملی و استانی در نظر گرفته شده و حدود ۹۰ کیلومتر از معابر انشاءالله بهسازی و تحویل مردم عزیز استان زنجان خواهد شد.

وی با اشاره به افتتاح ۴۰۰۰ واحد مسکونی روستایی در استان زنجان افزود: در روستای سهره ۴۵۰ واحد مسکونی ساخته شده که به نمایندگی از واحدهای قابل افتتاح استان به صورت نمادین یکی از واحدها با فرمان جنابعالی به بهره برداری خواهد رسید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه