سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

در پاسخ به خبرگزاری موج عنوان شد؛

رشد ۲ برابری ظرفیت پروانه های اکتشافات معدنی/ سالیانه ١٠ تن طلا در کشور تولید می‌شود

معاون طرح های توسعه معدن و صنایع معدنی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی گفت: تعداد پروانه های اکتشافی نسبت به سنوات گذشته تقریبا بیش از ۲ برابر ظرفیت پروانه های اکتشاف ارتقا یافته است .

اکتشافات معدنی

معاون طرح های توسعه معدن و صنایع معدنی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج مبنی بر اینکه چه میزان تعداد پروانه های اکتشافی نسبت به دو سال گذشته افزایش یافته است. گفت: تعداد پروانه های اکتشافی  نسبت به سنوات گذشته تقریبا بیش از ۲ برابر ظرفیت پروانه های اکتشاف ارتقا یافته است . البته اگر محدوده هایی تبدیل به پروانه اکتشاف می شود الزاما این محدوده ها تبدیل به معدن و فرآوری نمی شود. 

 

شناسایی ۱۵ معدن

حسام مقدم علی  با بیان اینکه امسال محدوده های که درصد تحقق بالاتری به معدن دارند را در اولویت قرار داریم افزود: ١۵ معدن شناسایی شده است و برای سال آینده نیز ٢۵ معدن در دستور کار است.

به گفته وی سالیانه ١٠ تن طلا در کشور تولید می‌شود و هدف‌گذاری و چشم انداز سال ١۴٠٩ ‌تولید ۲۵ تن طلا است.

 معاون طرح های توسعه معدن و صنایع معدنی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی به شناسایی و اکتشاف معادن طلا پرداخت وگفت:معدن طلای هیرد در استان خراسان جنوبی هرچند ١۵ سال پیش شناسایی شد اما اکتشاف کامل نشده بود و تاکنون ١٠٠ کیلو طلا در این معدن تولید شده که با سرمایه گذاری بخش خصوصی است.

وی با بیان اینکه ۴۰ محدوده معدنی مس در کشور وجود دارد، گفت: این معادن بیشتر در حوزه شرق کشور است که یک معدن دیگر نیز معرفی خواهد شد و نزدیک‌به ۵٠ طرح در حوزه معدنی و صنایع معدنی در ایمیدرو دنبال می شود که هر کدام از این طرح ها و پروانه های اکتشاف یک طرح توسعه‌ای است.

در ادامه نشست خبری ،مجری طرح توسعه صنعت گوهرسنگ کشور با اشاره به اینکه نخستین دوره مسابقات گوهرسنگ از ۹ تا ۱۱ آبان در فردوس مشهد برگزار می شود. بیان کرد:طرح ملی توسعه سنگ گوهرسنگ از ۲ سال پیش ابلاغ شده است. این سند در برگیرنده زنجیره ارزش افزوده از اکتشاف تا بازارسازی است.

ابومحمد هاشمی با بیان اینکه ۳۱ استان آموزش تراش محور گوهر سنگ انجام و این آموزش ها در مراکز فنی و حرفه ای انجام می‌شود. اظهار کرد:زمان ارسال آثار در رشته های فست با دستگاه فست، رشته دامله و رشته کاروینگ تا پایان شهریورماه امسال بود و همچنین داوری آثار و اعلام برندگان انتخابی مرحله مقدماتی آخر مهرماه ۱۴۰۲ خواهد بود و علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) مراجعه کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه