سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

شاخص بورس ۲۲ شهریور ۱۴۰۲/ شاخص بورس امروز تا رقم دو میلیون و و ۱۲۶ هزار و ۷۶۸ واحد روند نزولی داشت

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران طی معاملات روز چهارشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ تا رقم دو میلیون و و ۱۲۶ هزار و ۷۶۸ واحد روند نزولی داشت.

بورس

به گزارش خبرگزاری موج،  شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران امروز گرچه در بیشتر ساعات معاملات روند رو به رشد به خود گرفته بود، اما در پایان معاملات با کاهش ۳۱۰ واحد شاخص کل به رقم ۲ میلیون و ۱۲۶ هزار و ۷۶۸ واحد رسید.

همچنین شاخص هم‌وزن با کاهش ۵۸۲ واحد به رقم ۷۱۸ هزار و ۵۳ واحد رسید. ارزش روز بازار که ناشی از ارزش شرکت‌های بورسی ۶۰۰‌گانه است به بیش از ۷ میلیون و ۴۶۶ هزار میلیارد تومان رسید.

معامله‌گران امروز بیش از ۶.۴ میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب ۳۱۶ هزار فقره معامله و به ارزش ۴ هزار و ۵۱۲ میلیارد تومان داد و ستد کردند.

امروز شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی ارزشی با یک صدم درصد کاهش و این دو شاخص با معیار هموزن با ۰.۸ درصد کاهش همراه شدند.

شاخص آزاد شناور ۰.۵ درصد  افزایش یافت، شاخص اول بورس ۰.۷ درصد افزایش یافت و شاخص بازار دوم بورس ۰.۱۱ درصد افت کرد.

امروز نمادهای پالایش نفت اصفهان، ملی مس، پالایش نفت بندرعباس، نفت بهران و ذوب‌آهن به ترتیب بیشترین اثر افزایشی در شاخص بورس را داشتند و نمادهای پتروشیمی خلیج‌فارس و کشتیرانی بیشترین اثر کاهشی در شاخص بورس را از خود به جای گذاشتند.

در فرابورس ایران هم امروز شاخص کل ۳۵ واحد کاهش یافته و به رقم ۲۶ هزار و ۴۱۷ واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک میلیون و ۴۵۰ هزار میلیارد تومان و ارزش بازار پایه فرابورس ۴۵۴ هزار میلیارد تومان شد.

معامله‌گران امروز بیش از ۴.۳ میلیارد سهام در قالب ۱۷۵ هزار فقره معامله و به ارزش ۵ هزار و ۷۶۵ میلیارد تومان داد و ستد کردند.

همه شاخص‌های فرابورس امروز قرمز شدند، شاخص کل و شاخص قیمت امروز ۰.۱۳ درصد کاهش یافتند این دو شاخص با معیار هموزن ۰.۳ درصد افت کردند. شاخص بازار اول فرابورس ۰.۱۹ درصد کاهش یافت و شاخص بازار دوم فرابورس ۰.۱۱ درصد افت کرد.

امروز نمادهای تأمین سرمایه دماوند و پویازرکان آق‌دره به ترتیب بیشترین اثر افزایشی در شاخص فرابورس را داشتند و نمادهای ایران‌خودرو دیزل، مالی سپهرصادرات، توزیع دارو و بیمه دی بیشترین اثر کاهشی در شاخص فرابورس را از خود به جای گذاشته‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه