سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است

پروازهای اربعین حسینی از ۲۷ مرداد آغاز و تا ۲۰ شهریور ادامه دارد

پروازهای اربعین حسینی از ۲۷ مرداد آغاز می‌شود و با توجه به افزایش ایام عملیات اربعین نسبت به سال گذشته، این پروازها تا ۲۰ شهریور ادامه خواهد داشت.

پرواز اربعین

به گزارش خبرگزاری موج، نشست هم‌اندیشی اطلاع رسانی سفرهای هوایی اربعین به ریاست وحید قربانی رئیس مرکز ارتباطات و روابط عمومی وزارت راه و شهرسازی و با حضور سخنگویی سازمان هواپیمایی کشوری و مدیران روابط عمومی شرکت‌های هواپیمایی برگزار شد.

تشریح وضعیت فرودگاه نجف از نظر امکانات و شرایط پرواز، برنامه‌ریزی برای اطلاع رسانی کاهش تأخیرهای احتمالی، برپایی موکب‌های شرکت‌های هواپیمایی در فرودگاه امام خمینی (ره) و فرودگاه نجف و تکریم مسافران زائر ابا عبدالحسین (ع) از موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

بنا بر این گزارش در این نشست بر تشکیل قرارگاه رسانه‌ای سفرهای هوایی با محوریت سازمان هواپیمایی کشوری و حضور و پاسخگویی مدیران روابط عمومی شرکت‌های هواپیمایی تأکید شد.

در این جلسه نظرات و پیشنهادات برای بهبود سفرهای اربعین توسط ناوگان هوایی و رفع نواقص سال‌های گذشته مطرح شد.

گفتنی است پروازهای اربعین از ۲۷ مرداد آغاز می‌شود و با توجه به افزایش ایام عملیات اربعین نسبت به سال گذشته، این پروازها تا ۲۰ شهریور ادامه دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه