سرخط خبرها
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده

وزیر نیرو در نشست صمیمانه با خبرنگاران مطرح کرد؛

دو دستور کار مهم وزارت نیرو در دولت سیزدهم

امروز دوشنبه مورخ ۱۶ مرداد ماه ۱۴۰۲ و در آستانه گرامیداشت روز خبرنگار، نشست صمیمی وزیر نیرو با خبرنگاران و روزنامه‌نگاران فعال در صنعت آب و برق برگزار شد.

وزیر نیرو

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج، "علی اکبر محرابیان" در نشست مشترک با اهالی رسانه که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، ضمن تاکید بر نقش موثر رسانه‌ها در آگاه‌سازی افکار عمومی و همراه کردن مردم با برنامه‌های توسعه‌ای و مدیریت مصرف آب و برق گفت: در پی نقش آفرینی قابل تقدیر رسانه‌ها در یک سال گذشته شاهد بودیم که مردم همراهی بسیار خوبی با برنامه‌های مدیریت مصرف آب و برق داشتند و نتیجه این تعامل و همراهی، حفظ پایداری شبکه‌ها در زمان اوج مصرف بود.

وزیر نیرو افزود: در فصل گرم سال جاری و در پی اطلاع‌رسانی‌های به موقع در ارتباط با مدیریت مصرف برق، مردم همراهی بسیار خوبی با صنعت برق داشتند که نتیجه این همراهی، حفظ پایداری شبکه برق با وجود افزایش شدید دما بود.

وی همچنین با اشاره به ضرورت اطلاع‌رسانی به مردم درباره فعالیت‌های وزارت نیرو در حوزه‌های مختلف بیان کرد: امروز در وزارت نیرو ۲ دستور کار بسیار مهم وجود دارد که دستور کار نخست اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای در حوزه‌های مختلف و تکمیل زنجیره‌های خدمات رسانی است و دستور کار دوم نیز اعمال مدیریت صحیح و سازنده بر روی منابع و مصارف آب و برق با بهره مندی از ابزار رسانه است.

محرابیان ضمن تاکید بر اینکه لازم است مردم در جریان جزئیات طرح‌ها و برنامه‌های عمرانی و توسعه‌ای وزارت نیرو که با هدف افزایش سطح رفاه آن‌ها انجام می‌شود قرار بگیرند، اضافه کرد: اگر ما بتوانیم عملکرد بهتری در نحوه اطلاع‌رسانی در‌باره پیشبرد برنامه‌های خود داشته باشیم، بدون شک در حوزه مدیریت منابع و مصارف شاهد همراهی قابل ملاحظه هموطنان خواهیم بود.

وی در این باره تصریح کرد: برای نمونه می‌توان به حادثه سد امیر کبیر و مدیریت کارآمد برای جلوگیری از بحران برای هموطنان اشاره کرد که در این زمینه رسانه توانست با انجام رسالت آگاه سازی، دشواری‌های فرایند تامین و پایدارسازی شبکه آبرسانی را برای افکار عمومی به درستی بازگو کرده و آن‌ها را با صنعت آب در مدیریت این بحران همراه سازد.

وزیر نیرو در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دشواری‌های فراوان فرایند تولید برق در نیروگاه‌ها ادامه داد: همکاران ما در نیروگاه‌ها بعضاً در دمای بیش از ۷۰ درجه مشغول به فعالیت هستند تا بتوانند برق پایدار و مطمئن را برای بخش‌های مختلف تامین کنند که لازم است با کمک فعالان رسانه این زحمات به جامعه منعکس شود تا به این واسطه هموطنان نیز در مدیریت مصرف تعامل بیشتری با صنعت برق کشور داشته باشند.

وی با بیان اینکه در بسیاری از کشور‌های جهان دوره اوج بار مصرف برق با قیمت‌گذاری افزایشی کنترل می‌شود، بیان کرد: ما در ایران برای کاهش مصرف برق در بازه‌های زمانی اوج بار از سیاست تشویقی و فرهنگ سازی استفاده می‌کنیم که تحقق مناسب این رسالت نیازمند تقویت ارتباط رسانه‌ها با وزارت نیرو است.

محرابیان در ادامه سخنان خود با تاکید بر نقش رسانه در همراه‌سازی مردم در مدیریت مصرف، اضافه کرد: همه این اقدامات باید به شکلی صورت گیرد که منجر به نگرانی افکار عمومی نشود؛ قرار است وزارت نیرو فصل نوین همکاری با رسانه‌ها را در کنار بیان مطالبات مردم رقم بزند و در این چارچوب اقدامات، تلاش‌ها، دغدغه‌ها، انواع روش‌های مدیریت و ... به مردم از زبان رسانه منعکس شود.

وزیر نیرو در بخش پایانی سخنان خود نیز به معرفی سخنگو‌های صنعت آب و برق پرداخت و خاطرنشان کرد: با توجه به حجم زیاد پروژه‌ها و گستردگی مسائل حوزه آب در این حوزه سه سخنگو خواهیم داشت که «فیرو قاسم زاده»، «عیسی بزرگ زاده» و «هاشم امینی» هستند که به ترتیب در حوزه مباحث فنی و تکنیکی مسائل آب، طرح‌ها و پروژه‌های بزرگ صنعت آب و آب روستایی و شهری با رسانه‌ها همکاری خواهند کرد و «مصطفی رجبی مشهدی» نیز به عنوان سخنگوی صنعت برق همراه رسانه‌ها خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه