سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

خرید برنج مازاد کشاورزان از فردا آغازمی‌شود

شرکت‌های فعال در حوزه بازرگانی برنج مازاد کشاورزان شمال کشور را خریداری می‌کنند.

برنج

به گزارش خبرگزاری موج، سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با صدور بیانیه ای اعلام کرد« با توجه به هماهنگی‌هایی که ستاد وزارت جهاد کشاورزی با شرکتهای فعال در حوزه بازرگانی برنج به عمل آورده است، مقرر است این شرکت‌ها برنج های ارقام محلی (طارم و هاشمی) کشاورزان را خریداری نمایند.

برای اطلاع از چگونگی معامله و فروش به مرکز خدمات جهاد کشاورزی استان مراجعه کنند.

همچنین روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان تالش هم در اطلاعیه دیگر اعلام کرده است« به اطلاع کشاورزان و تولید کنندگان برنج شهرستان تالش می رساند کشاورزانی که برنج مازاد برای فروش دارند از روز شنبه مورخه ۷ مرداد ۱۴۰۲ جهت ثبت نام برای فروش محصول خود به مراکز جهاد کشاورزی مراجعه نمایند.

پیش از این برنجکاران اعلام می کردند که تولیدشان دستشان مانده و کسی آنها را خریداری نمی کند.

در این میان برخی مسئولان و کارشناسان هم واردات بیش از اندازه برنج در سال گذشته را عامل رکود بازار برنج ایرانی عنوان می کردند.

محمد باقر قالیباف دو روز پیش در صحن علنی مجلس در دادخواهی از کشاورزانی که محصول دستشان مانده و خریداری برایش نیست، گفت: « وزارتخانه‌ها نباید به‌ جای خرید برنج از کشاورزان دست به واردات می‌زدند».

وی واردات بی‌رویه در حوزۀ برنج را با این عبارت که حدود ۱.۷ میلیون تن واردات اضافه انجام شده است، نشانه رفت و انتقاد سختی کرد و گفت: همین امروز چند نفر از مردم، مسئولان و نمایندگان مازندران تماس گرفتند که الان محصول سال گذشته در انبار کشاورزان است و محصول امسال در حال برداشت است.

فصل جدید کشت برنج در کشور شروع شده و برنجکاران می گویند برای تامین نهاده و هزینه کشت مجبور هستند دسترنج خود را به قیمت های اندک به دلالان بفروشند در حالی که قیمت برنج در بازار با فروش آنها خیلی فاصله دارد.مصرف برنج کشور نزدیک به سه میلیون تن است که سالانه حدود یک میلیون تن آن از کشورهای دیگر وارد می شود، البته چون آمار دقیقی از مصرف و تولید وجود ندارد، همواره در سالهای گذشته در میزان واردات محل بحث بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه