سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مصرف آب تهران رکورد زد

شرکت آب و فاضلاب استان تهران نسبت به افزایش میزان مصرف آب پایتخت به دنبال افزایش دمای هوا و ورود موج هوای گرم هشدار داد.

مصرف آب

به گزارش خبرگزاری موج، میزان مصرف آب در شهر تهران به‌طور چشمگیری افزایش‌یافته است که ادامه این روند، پایداری شبکه توزیع آب را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.

در روزهای اخیر مصرف آب در شهر تهران به رقم سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون لیتر در هر شبانه‌روز رسیده است.

در این اطلاعیه آمده است: مصرف لحظه‌ای آب تهران در ساعت‌های اوج مصرف از ابتدای تیر امسال، از رقم ۵۱ هزار لیتر در ثانیه کمتر نشده که تداوم این امر ممکن است موجب بروز ناپایداری در شبکه و توزیع آب شود.

شرکت آب و فاضلاب استان تهران در این اطلاعیه اعلام کرده است که فقط با ۱۰ درصد کاهش مصرف آب و پرهیز از مصارف غیرضروری در شهر تهران می‌توان حدود ۱۲۰ میلیون مترمکعب یعنی معادل ۷۰ درصد سد امیرکبیر آب را حفظ و ذخیره کرد.

نسبت به دوره بلندمدت، از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۱) ۱۰۴ میلی‌متر کاهش بارندگی در استان تهران ثبت شده است که این وضعیت، ضرورت مدیریت مصرف آب در پایتخت را دوچندان می‌کند.

این شرکت از شهروندان تهرانی درخواست کرده است تا با مدیریت مصرف آب و انجام برخی اقدام‌های ساده مانند رفع نشتی احتمالی کولرهای آبی و پرهیز از شست‌وشوهای غیرضروری، از هدررفت آب پیشگیری کنند.

شرکت آب و فاضلاب تهران همچنین توصیه کرد با انجام مراقبت و بررسی‌های فنی اتصالات و لوله‌های آب ساختمان، هدررفت‌های پنهان و آشکار لوله‌کشی را شناسایی و ترمیم کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه