سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفتگو با خبرگزاری موج:

قیمت گوشت قرمز ۱۰ درصد در یک هفته کاهش یافت

علی اصغر ملکی با بیان اینکه در حال حاضر قیمت هر کیلو گوشت ۳۵۰ هزار تومان به مغازه داران عرضه می شود، گفت: پیش بینی ما این است که اگر همین کمک هایی که دولت برای عرضه گوشت انجام داده ادامه پیدا کند بازهم قیمت گوشت کاهش پیدا می کند.

 افزایش قیمت گوشت قرمز

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج، در زمستان و در نزدیکی تعطیلات نوروزی قیمت گوشت قرمز بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان بود و اما حالا افت داشته و بین ۳۰۰ تا ۳۸۰ هزار تومان در بازار گوشت عرضه می شود و البته در میادین میوه و تره‌بار قیمت گوشت بسیار پایین‌تر است زیرا با نرخ های دولتی و در محدوده ۲۸۰ هزار تومان عرضه می شود.

قیمت گوشت در مقطع کنونی تحت تاثیر افت قیمت دلار و کاهش تقاضا بوده است، به عبارت دیگر برخی دامداران در زمستان ترجیح می دادند گوسفندان خود را به افرادی که دام یا گوشت قاچاق می کنند بفروشند به همین دلیل معامله با دلار در بازار گوشت تثبیت‌ شده بود و اما حالا شرایط کاملا متفاوت است و با کاهش قیمت ارز و رسیدن به فصل چرا عموما قاچاق دام هم چندان صرفه اقتصادی ندارد.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج با اشاره به اینکه در هفته اخیر قیمت گوشت کمی افت داشت، گفت: با توجه به اینکه در ماه رمضان هستیم و بسیاری از رستوران ها و مکان هایی که گوشت مصرف می کنند بسته هستند تقاضا در بازار کاهش داشته است از این رو قیمت ها در بازار در حال شکستن است.

علی اصغر ملکی با بیان در حال حاضر قیمت هر کیلو گوشت ۳۵۰ هزار تومان به مغازه داران عرضه می شود و آن‌ها ۱۰ درصد سود می برند، افزود: در مقطع کنونی دولت عرضه گوشت را افزایش داده و در میادین میوه و تره‌بار با قیمت حدود ۲۸۰ هزار تومان عرضه می شوند.

او درباره دلایل کاهش قیمت گوشت در مقطع کنونی تصریح کرد: از آنجایی که کاهش قیمت دلار هم اکنون اتفاق افتاده قیمت گوشت در بازار نیز در حال افت است و پیش بینی ما این است که اگر همین کمک هایی که دولت برای عرضه گوشت انجام داده ادامه پیدا کند بازهم قیمت گوشت کاهش پیدا می کند.

براساس این گزارش، قیمت گوشت نسبت به پاییز سال ۱۴۰۱ حدود ۱۰۰ درصد افزایش قیمت داشته و حالا کم کم روند نزولی خود را آغاز کرده، زیرا از یک سو به فصل گرما نزدیک می شویم که مصرف گوشت کاهش می یابد و از طرف دیگر میزان عرضه گوشت توسط عشایر زیاد می شود و همین مساله زمینه افت بیشتر قیمت گوشت را فراهم می کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه