سرخط خبرها
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت
  • تفاهم‌نامه ریلی منطقه آزاد ارس و راه‌آهن امضا شد
  • تارتار: حضور در مسابقات آسیایی حق ما بود/ منتظر رأی استیناف می‌مانیم
  • تأکید اژه‌ای بر تکریم هر چه بیشتر مراجعان به پزشکی قانونی
  • آماده‌سازی ۱۳ پارکینگ در حاشیه آزادراه تهران–کرج–قزوین برای مدیریت تردد
  • استقرار کلاه‌سبزهای ارتش در مرزها‌ی ایران

خبرگزاری موج گزارش می دهد؛

سهمیه بنزین نفری اجرا می شود؟ / جزئیات تخصیص سهمیه بنزین برای افراد بدون خودرو

در حالی برخی از نمایندگان مجلس از طرح تخصیص ۱۵ لیتر بنزین به هر کد ملی خبر داده اند که پیش از این در مجلس قبلی هم همین طرح را مطرح کرده بودند اما به دلیل نبود زیرساخت ها و بلاتکلیفی افراد بدون خودرو در فروش سوخت مانع از اجرای این طرح شد، به همین دلیل احتمالا این طرح بار دیگر به فراموشی سپرده شود.

بنزین

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج، درچند سال اخیر با تورم های پی در پی که در اقتصاد کشور اتفاق افتاد و از طرف دیگر صادرات نفت هم کاهش پیدا کرد به نوعی درآمد دولت با افت زیادی مواجه شده است، از این رو دولت در کنار افزایش پایه های مالیاتی موضوع اصلاح قیمت سوخت را هم در دستور کار قرار داده و تعرفه های برق، گاز و آب تا حدودی اصلاح شده اند، اما در حال حاضر موضوع تغییر قیمت سوخت بنزین و گازوئیل هنوز جزو برنامه های دولت نیست، هر چند برخی خبرهای ضد و نقیض حکایت از این داشت که دولت قیمت بنزین را برای سال آینده تغییر خواهد داد، اما موضع گیری نماینده ها حکایت از این دارد که قیمت ها تغییری نمی کند، اما در یک طرح پیشنهادی بحث تخصیص سهمیه بنزین به هر فرد به جای هر پلاک ماشین جدی شده است.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج با تایید این موضوع که قیمت سوخت بنزین در سال آینده گران نخواهد شد، گفت: البته پیشنهاد شده برای کسانی که خودرو ندارد سهمیه بنزین اختصاص پیدا کند و هر فرد مستقل این سهمیه را دریافت کند.

جوکار با بیان اینکه در پیشنهاد مطرح شده برای سهمیه بنزین روزی نیم لیتر و ماهانه ۱۵ لیتر به ازای هر عضو خانوار تخصیص داده خواهد شد، تصریح کرد: هر فردی می تواند سهمیه را تحویل بگیرد و در پمپ بنزین ها آن را بفروشد یا اینکه دولت همین بنزین را خریداری کند.

 

جزئیات  تخصیص سهمیه بنزین

پیش از این هم در مجلس قبلی موضوع تخصیص سهمیه بنزین به هر کد ملی را مطرح کرده بود، اما به دلیل اینکه سازوکار فروش بنزین توسط افراد حقیقی به یک چالش جدی بدل شده بود این طرح عملا عقیم ماند، البته در همان زمانی برخی از نمایندگان مجلس وعده داده بودند که دولت سامانه ای را راه اندازی خواهد کرد و افراد می توانند در همان سامانه بنزین را به دولت بفروشند که تاکنون خبری از آن سامانه نشده است.

از طرف دیگر این طرح به صورت آزمایشی در مناطقی مانند کیش اجرا شد و برخی از نمایندگان مجلس و کارشناسان اقتصادی از ناکارآمدی طرح خبر داده بودند و دولت هم دلیل آن را نبود زیرساخت های لازم برای اجرای طرح عنوان کرده بودند.

یک عضو اتاق بازرگانی ایران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج با اشاره به اینکه قیمت سوخت در ایران یک مزیت است اظهار کرد: بسیار از شرکت های ایرانی به دلیل بهره مندی از همین سوخت ارزان قیمت می توانند محصولات خود را صادرات کنند و اگر قیمت ها واقعی شود قدرت رقابت پذیری برخی شرکت ها هم کاهش پیدا می کند.

فرشید شکرخدایی با بیان اینکه واقعی سازی اقتصاد کشور باعث می شود رانت های انرژی و ... هم از بین برود، تصریح کرد: در مقطع کنونی منافع انرژی ارزان قیمت به همه به صورت یکسان نمی رسد و برای اصلاح شرایط واقعی سازی قیمت ها و هزینه درآمدهای حاصل از ان در بخش های زیرساختی و ... به اقتصاد و معیشت مردم کمک بیشتری می کند.

به گزارش خبرگزاری موج، در سال های اخیر با افزایش هزینه های خودرو و همچنین کاهش درآمد خانوارها، مسافرت هم کاهش پیدا کرده است، با این حال مصرف بنزین ایران نسبت به سال های گذشته تغییر چندانی کرده است که ریشه در دو عامل دارد نخست افزایش استفاده از ماشین های مستهلک و دیگری استفاده بالای دهک های بالای جامعه از بنزین است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه