سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

وزیر نفت:

۴۷۰ کیلومتر شبکه گازرسانی در زابل انجام شده است

وزیر نفت با بیان اینکه از ۵۰۰ کیلومتر شبکه گازرسانی به زابل ۴۷۰ کیلومتر آن اجرا شده است، گفت: به گفته همکارانم در شرکت گاز سیستان و بلوچستان، بیش از چهار هزار علمک در این شهرستان نصب شده است.

جواد اوجی

به گزارش خبرگزاری موج، جواد اوجی روز سه شنبه در حاشیه افتتاح کارخانه قیر در زاهدان با تأکید بر اینکه با تکمیل گازرسانی در استان سیستان و بلوچستان مردم بی‌شک به سوخت نفت سفید نیاز پیدا نخواهند کرد، افزود: درباره چگونگی تأمین نفت سفید و گاز مایع امشب در کارگروهی ویژه در استانداری تصمیم‌گیری خواهد شد.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از انتقال فرآورده‌های نفتی با نفتکش‌های جاده‌پیما گفت: در نشست کارگروهی ویژه که امشب در استانداری با حضور معاون اول ریاست جمهوری برگزار می‌شود، درباره آغاز عملیات اجرایی احداث خط لوله ۱۷ اینچ انتقال فرآورده نفتی از جنوب استان کرمان به زاهدان با هزینه‌ای بیش از پنج هزار میلیارد تومان، تصمیم‌گیری خواهد شد.

وزیر نفت با تأکید بر اینکه یکی از مشکلات اساسی در سیستان و بلوچستان کمبود جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی و سی‌ان‌جی است، اظهارداشت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده ساخت ۴۰ تا ۵۰ جایگاه عرضه فرآورده نفتی و سی‌ان‌جی در این استان در نشست شامگاه سه‌شنبه استانداری مطرح خواهد شد و در صورت تصویب ازسوی شورای اقتصاد، کمبود استان در این زمینه برطرف می‌شود.

وزیر نفت صبح امروز به همراه محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهوری و هیئت همراه متشکل از وزیر نیرو، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری و هشت نماینده استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی برای بررسی چالش‌های انرژی و آب به سیستان و بلوچستان سفر کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه