سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

تاکید معاون دادستان بر ضرورت احیای واحدهای راکد؛

حمایت از تولید در دستورکار جدی دستگاه قضایی

معاون قضایی دادستان کل کشور با تاکید بر ضرورت احیای واحدهای تولیدی راهبردی راکد در کشور، حمایت از تولید را در دستور کار جدی دستگاه قضا دانست و گفت: برخی شرکتهای دانش بنیان، نیازهای آینده کشور را برطرف می کنند.

سعید عمرانی ، معاون قضایی دادستان کل کشور

به گزارش خبرگزاری موج، سعید عمرانی، معاون قضایی دادستان کل کشور در حاشیه مراسم راه اندازی مجدد شرکت بافتینه و بافتسان که دوران کرونا تامین کننده اصلی ماسک مورد نیاز کشور بود، گفت: امروز حمایت از تولید  از واجب‌ترین اقدامات است.

وی افزود: امروز نمایندگانی از سه قوه قضائیه، مجریه و مقننه حضور دارند و ما مشکلات و موانعی را که پیش روی این شرکت و واحد‌های مشابه  است را طبق وظیفه شرعی و قانونی بررسی کرده و از نزدیک شاهد مراحل پیشرفت پروژه‌ای که می¬توانند موجب حیات و اشتغال حدود ۵۰۰ نفر باشد،  هستیم.

عمرانی با اشاره به کار آمد بودن محصولات این شرکت افزود: این شرکت کم و بیش جزو شرکت‌های دانش بنیان به شمار می‌آید که محصولات تولیدی آن نیاز‌های آینده کشور را برطرف می کند.

همچنین محمدصادق مفتح، قائم مقام وزیر صمت گفت: یکی از مزیت‌های کشور فعالیت صنایع پتروشیمی است که تاکنون متاسفانه تنها ۱۰ درصد زنجیره ارزی با فعالیت های این صنایع تامین شده که باید این میزان افزایش یابد.

وی افزود: این واحد صنعتی در واقع یکی از حلقه‌های ابتدایی زنجیره تولید در کشور است که صنعت نساجی و صنایع بسته بندی را حمایت می‌کند.

مفتح با اشاره به مشکلات مشابه پیش روی واحد‌های تولیدی پتروشیمی گفت: ما در وزارت صنعت، معدن و تجارت پشتیبانی جدی از صنایع پتروشیمی خواهیم داشت و جزو برنامه‌های اصولی شرکت است که توسعه آن مدنظر است.

وی افزود: برای عمل به فرامین مقام معظم رهبری در مورد کاهش خام فروشی مواد اولیه به کشور‌های دیگر و خودکفایی و تولید محصولات مورد نیاز کشور، پتروشیمی‌ها یکی از صنایع مهم به شمار می‌روند که نقش مهمی در اجرای این فرمان دارند.

گفتنی است شرکت های بافتینه و بافتسان که در دوران کرونا تامین کننده اصلی انواع پارچه های ماسک بودند، با آزادسازی واردات منسوجات نبافته از ترکیه، مجبور به توقف خطوط تولیدی خود شدند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه