English

خبرگزاری موج گزارش می دهد؛

زمان وفای به عهد رئیس جمهور برای ارزیابی وزراست / سکوت وزیر نیرو درباره خسارت سیلاب ها

اخیر گزارش هایی از خسارت سیلاب در مناطق مختلف منتشر شده که نشان دهنده ضعف عملکرد مدیریت بحران و بی توجهی به زیرساخت های این بخش بوده و وزیر نیرو به عنوان متولی نه تنها برنامه خاصی ارائه نکرده، همچنان در سکوت به سر می برد.

زمان وفای به عهد رئیس جمهور برای ارزیابی وزراست / سکوت وزیر نیرو درباره خسارت سیلاب ها

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج، تقریبا یک سال از روی کارآمدن دولت سیزدهم می گذرد و همانطور که رئیس جمهوری بارها اعلام کرده بود که وزرا بعد از یک سال مورد ارزیابی قرار می گیرند الان فرصت مناسبی شده تا عملکرد وزارتخانه ها مورد بررسی قرار بگیرند، زیرا در برخی از بخش ها نه تنها اقدام موثری صورت نگرفته است، حتی احتمال آسیب به جامعه نیز وجود دارد. برای نمونه در هفته های اخیر سیل و بارش باران فراوان نه تنها به کشته شدن تعدادی از هم وطنان ختم شده، بلکه به دلیل آسیب های که به بخش کشاورزی و حتی مسکن وارد شده معیشت برخی از مردم را هم به شدت تحت تاثیر قرار داده است.

طبق چارت سازمانی وزیر نیرو ، وزیر راه و شهرسازی و حتی وزیر کشاورزی باید درباره اتفاقاتی که در این بخش رخ داده است پاسخگو باشند، در حالی که تاکنون این وزرا هیچگونه گزارش مستدللی درباره اتفاقات سیل ارائه نکرده اند و خبرها حکایت از این دارد که آب آشامیدانی برخی مناطق سیل زده هم آلوده شده است، هرچند آبفای تهران موضوع آلودگی آب ناشی از سیل را تکذیب کرده و در منطقه پاکدشت هم در ابتدای شدت گرفتن بارش ها به دلیل کدر شدن آب چند ساعت تصفیه خانه آب این منطقه از مدار خارج شد و بعد از رفع مشکل دوباره وارد مدار عملیات شد و پیگیری های خبرنگار موج از مسئولان هم حکایت از این دارد که هیچگونه آلودگی در آب آشامیدنی تهران وجود ندارد، اما برخی محلی ها از مناطق سیل زده گزارش هایی درباره آلودگی آب داده اند و این مساله هنوز یک علامت سوال است که آیا این مسئولان راست می گویند؟ یا طبق وظپیفه باید همه چیز را روبراه نشان دهند؟

با این حال هنوز وزارت نیرو برای کنترل سیلاب ها برنامه ای مدونی ندارد، در حالی که بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا با هدایت به موقع آب نه تنها مانع از بروز خسارت می شوند از آن برای مصارف کشاورزی، تولید برق و ... هم استفاده می کنند، اما در ایران مدیران تنها به شعار دادن اکتفا می کنند.

وزارت نیرو نه تنها در زمینه سیلاب ها اقدامات اساسی انجام نداده است، بلکه در زمینه تولید و عرضه برق هم کار خاصی انجام نداده، هرچند در ابتدای امسال اعلام کردند بیش از 2 هزار مرکز غیرمجاز استخراج بیت کوین را تعطیل کرده اند، اما واقعیت این است که پس از اجرای سیاست های انقباضی در فدرال رزرو و ... قیمت رمزارزها سقوط سنگینی داشت و همین موضوع باعث شد استخراج رمزارز در ایران صرفه اقتصادی نداشته باشد و عملا خبر تعطیلی مراکز رمزارز هم بیشتر خوراک تبیغاتی این وزارتخانه بود تا اینکه واقعا براساس بازرسی ها و ... این مراکز را شناسایی و تعطیل کرده باشد!

در سومین گام قرار بود این وزارتخانه بخشی از انرژی مورد نیاز بخش صنعت را با کمک صنایع بزرگ تامین کند، اما تا الان هیچگونه راهبردی در این زمینه منتشر نشده است، البته در چند وقت اخیر تفاهمنامه های زیادی با شرکت های فولادی و ... را رسانه ای کرده اند، اما به نظر نمی رسد که خروجی چندانی از این اقدامات ببینیم، زیرا سیاست های وزارت نیرو در زمینه همکاری با بخش خصوصی و صنعت غلط است و هنوز نتوانسته تعامل مناسبی را برای جذب سرمایه گذار در بخش برق ایجاد کند. بنابراین در مقطع کنونی رئیس جمهور باید به دنبال وزیر جدید برای وزارت نیرو باشد تا شاید بتوانیم از مرحله شعار عبور کرده و وارد برنامه های عملیاتی شویم.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه