سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

بانک توسعه تعاون ۳۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به صنعت چای پرداخت کرد

سرپرست بانک توسعه تعاون در جریان سفر دو روزه به استان گیلان در دیدار با رئیس سازمان چای کشور و مدیر عامل صندوق حمایت از صنعت چای گفت: بانک توسعه تعاون از محل تفاهم نامه فی مابین با صندوق حمایت صنعت چای کشور بیش از ۳۵۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده است.

بانک توسعه تعاون

به گزارش خبرگزاری موج، سرپرست بانک توسعه تعاون اظهارکرد: استان گیلان در بخش های صنعت، کشاورزی، گردشگری و خدمات دارای مزیت های ویژه ای است، که تامین مالی طرح ها می تواند در توسعه، تولید و ایجاد اشتغال استان موثر واقع شود.

شیخ حسینی با اشاره به تعامل بسیار خوب میان همکاران بانک توسعه تعاون و صندوق حمایت از صنعت چای کشور گفت : تاکنون تسهیلات متنوعی به واحد های تولید چای در استان گیلان از محل تفاهم نامه با صندوق، پرداخت شده است که می توان با تعامل بیشتر گام های موثرتری برداشت و حمایت های ویژه ای به فعالان این بخش ارائه کرد.

وی ادامه داد:بانک توسعه تعاون به عنوان نهاد مالی- توسعه ای با تمام امکانات و منابع موجود در خدمت تولید کنندگان و شرکت های صنایع تبدیلی چای برای تقویت ظرفیت های اقتصادی استان است.

شیخی حسینی افزود: بانک آمادگی لازم را در جهت پرداخت تسهیلات برای تامین گردش نقدینگی به واحد های تولیدی چای کشور را دارد .

در ادامه جهان ساز رئیس سازمان چای کشور اظهار کرد: سازمان چای کشور تنها سازمان وزارت جهاد کشاورزی است که در محل فعالیت اصلی صنعت در شهر لاهیجان واقع شده و بیش ۴۲ هزار کشاورز چایکار و تعداد ۱۷۱ کارخانه چای در این مجموعه وجود دارد.گردش مالی سالانه این صنعت در این شهرستان بیش از ۱۵۰۰ میلیارد ریال است.

وی ابراز امیدواری کرد:با تعامل و هماهنگی بیشتر بتوان گام های موثری در جهت حل مشکلات چایکاران بر داریم .

گفتنی است، در این دیدار حسن شریفی معاون مدیرعامل در امورعملیات بانکی، احمد محمدی مدیر امور استانها و شعب ،ابراهیم واسعی مدیر شعب استان گیلان، سرپرست بانک را همراهی می کردند .

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه