سرخط خبرها
  • عراقچی: از زمین فوتبال تا میز مذاکره هدف دفاع از عزت و افتخار مردمان عزیزمان است
  • تیم ملی فوتبال یران بالاتر از عربستان در آسیا قرارگرفت
  • برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه‌ ممنوع شد
  • وزیر خارجه بریتانیا خواستار کناره‌گیری استارمر از قدرت شد
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد

تسهیلات بانک توسعه تعاون به طرح های دارای آثار مثبت اجتماعی تعلق می گیرد

سرپرست بانک توسعه تعاون از تخصیص منابع بانک به طرح های دارای آثار مثبت اجتماعی از جمله طرح های مربوط به اشتغال پایدار روستایی خبر داد.

بانک توسعه تعاون

به گزارش خبرگزاری موج، در راستای تشکیل میدانی کمیسیون اقتصادی مجلس، شهرستان بوکان آذربایجان غربی میزبان پنجمین جلسه این کمیسیون بود.

سرپرست بانک توسعه تعاون با دعوت ریاست کمیسیون اقتصادی مجلس با حضور در شهرستان بوکان ، با تاکید بر نقش اجتماعی بانک توسعه تعاون در کشور ، حمایت از تعاونی ها و تعاونگران را اولویت این بانک عنوان کرد.

شیخ حسینی در این جلسه اظهار داشت: با توجه به دغدغه دولت برای اتمام پروژه های نیمه تمام و اختصاص بودجه برای طرح هایی که امید را به جامعه برگرداند ، پرداخت تسهیلات به پروژه شرکت ژینگه که با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی سال هاست معطل مانده را از برنامه های این بانک در شهرستان بوکان برشمرد. وی مزایای اجتماعی حاصل از تکمیل این طرح در جامعه و تزریق امید و در مرحله بعدی خارج شدن شغل هایی که باعث آلایندگی در شهر می شوند را از ثمره های اجرای طرح بیان کرد.

سرپرست بانک توسعه تعاون اختصاص بودجه از محل بودجه اشتغال پایدار روستایی و تشکیل کمیته راهبردی و نظارت توسط بانک توسعه تعاون ، اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و استانداری را از الزامات به نتیجه رسیدن و تکمیل طرح دانست.

در این جلسه احمد محمدی مدیر امور شعب استان ها و حمیدرضا البرزی مدیر امور اعتباری بانک توسعه تعاون و درستی مدیر شعب استان آذربایجان غربی نیز شیخ حسینی را همراهی می کردند.

یادآور می شود طرح شرکت تعاونی ژینگه بوکان با ۶۰۰ نفر عضو از سال ۹۳ بواسطه عدم تکمیل مدارک و عدم تخصیص تسهیلات نیمه تمام مانده بود که با حضور و قول مساعد سرپرست بانک توسعه تعاون تصمیمات امیدبخشی در خصوص این پروژه اتخاذ گردید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه