سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

قیمت میوه‌های تنظیم بازاری شب عید اعلام شد

معاون وزیر جهاد کشاورزی قیمت عرضه سیب و پرتقال تنظیم بازار در سامانه‌های هوشمند را اعلام کرد.

میوه اخرسال

به گزارش خبرگزاری موج، اسماعیل قادری‌فر معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در شهر تهران قیمت میوه در پلتفرم‌های توزیع هوشمند بر اساس قیمت روز میادین میوه و تره بار سطح شهر تعیین و درب منازل مردم توزیع می‌شود.

به گفته وی، قیمت هر کیلوگرم سیب زرد ۱۴۰۰۰ تومان، سیب قرمز ۱۳,۰۰۰ تومان و پرتقال ۱۱ هزار تومان است که در سامانه‌های هوشمندی نظیر بازرگام و اسنپ فود با همین قیمت توزیع می‌شود.

در سایر استان‌ها پلتفرم‌های هوشمند هم براساس قیمت تنظیم بازار همان استان توزیع می‌کنند.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی گفت: کیفیت میوه‌های که به صورت هوشمند توزیع می‌شوند مناسب است و به صورت رایگان درب منزل افراد تحویل داده می‌شود.

بنابر اعلام سازمان مرکزی تعاون روستایی قیمت میوه‌های تنظیم بازاری شب عید در استان‌ها نیز توسط استانداران تعیین می‌شود، نرخ این محصولات حداقل ۵ تا ۱۵ درصد زیر قیمت میانگین خرده فروشی آن استان است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی هدف از توزیع میوه شب عید تنظیم بازار و جلوگیری از هرج و مرج اعلام می کند.

وی گفت: عرضه میوه‌های سیب و پرتقال تنظیم بازاری آغاز شده است و توزیع آنها تا ۱۳ فروردین ماه ادامه دارد.

قادری فر می گوید: زمان ارسال میوه‌های تنظیم بازاری توسط سامانه‌های هوشند حداکثر ۲۴ ساعته است که درب منزل افراد تحویل داده می‌شود و چنانچه مردم از کیفیت کالا رضایت نداشته باشند، می توانند عودت دهند.

از آبان عرضه هوشمند مرغ و تخم مرغ در تهران به منظور تنظیم بازار آغاز شد و سپس دیگر شهرها و کالاهای دیگر اضافه شدند که این موضوع به رغم نارضایتی افراد از زمان تحویل کالا، اما در تعادل قیمت بر بازار موثر بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه