سرخط خبرها
  • استاندار مازندران: خسارت سیل در ساری ۳.۵ همت برآورد می‌شود
  • بازآفرینی محلات آسیب‌دیده ۲۰ شهر و ۱۱ استان از جنگ تحمیلی دوم و سوم
  • خودرو‌های فرسوده از رده خارج می‌شوند
  • قهرمانی پاراکماندار ایران در مسابقات جهانی هند
  • اعزام تیم فنی و ارزیابی خسارت صندوق بیمه حوادث به مناطق سیل‌زده مازندران و گیلان
  • ۱۲۰ مگاوات برق پاک به شبکه برق کشور تزریق می‌شود
  • شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
  • دستگیری عاملان شرارت، هشدار پلیس درباره ایجاد مزاحمت در خیابان‌ها
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای رویارویی با هر تهدیدی آمادگی کامل داریم
  • خسارت سیل و طوفان به ۷۷۲ واحد مسکونی در مازندران
  • صعود والیبال ایران با سه برد متوالی به مرحله حذفی
  • واحد‌های دارای سابقه استخراج رمزارز مشمول حذف یارانه انرژی می‌شوند
  • پزشکیان: رسیدگی به محرومان از اولویت‌های حکمرانی است
  • تدوین نقشه راه سازمان مدیریت بحران کشور/ احتمال ال‌نینو در ۲۷ استان کشور وجود دارد

مدیرعامل فولادهرمزگان:

محدودیت‌های انرژی تاثیری بر روند تولید فولاد هرمزگان نگذاشت

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در این آیین اظهار کرد: حمایت‌های استاندار هرمزگان و نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس و نماینده مردم هرمزگان در مجلس یازدهم باعث شد تا به رغم سختی ها، محدودیت‌های انرژی، اعم از برق و گاز تاثیری بر روند رو به رشد تولید در فولاد هرمزگان نداشته باشد.

فولاد هرمزگان

به گزارش خبرگزاری موج، عطاالله معروفخانی، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در این آیین اظهار کرد: حمایت‌های استاندار هرمزگان و نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس و نماینده مردم هرمزگان در مجلس یازدهم باعث شد تا به رغم سختی ها، محدودیت‌های انرژی، اعم از برق و گاز تاثیری بر روند رو به رشد تولید در فولاد هرمزگان نداشته باشد.

وی با اشاره به اینکه عملکرد یازده ماهه فولاد هرمزگان نشان می‌دهد که در راستای تحقق شعار سال گام برمی‌دارد، بیان کرد: کارکنان شرکت فولاد هرمزگان و به ویژه کارگران این شرکت در شرایط نامساعد آب و هوایی برای دستیابی به رکوردهای تولید تلاش می‌کنند که از زحمات آنها تشکر می‌کنم.

هرمزگان؛ یکی از پیشرفته‌ترین صنایع فولادی کشور

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با تاکید بر حمایت مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه از طرح‎‌های توسعه‌ای فولاد هرمزگان، تصریح کرد: امروز شاهد احداث مدول سوم تولید آهن اسفنجی با ظرفیت ۹۰۰ هزار تن در سال، احداث واحد دوم تولید گازهای صنعتی با ظرفیت ۱۰ هزار نرمال مترمکعب بر ساعت اکسیژن، احداث سیلوهای ذخیره آهن اسفنجی با ظرفیت ۲۸ هزار تن و احداث مگامدول احیا مستقیم شرکت سیمین هرمز با ظرفیت یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن در شرکت فولاد هرمزگان هستیم و حمایت مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه از این طرح‌ها تقدیر می‌کنیم.

وی به این موضوع که شرکت فولاد هرمزگان یکی از پیشرفته‌ترین صنایع فولادی کشور است، تاکید کرد و افزود: توسعه زیرساخت‌های کشور از اهداف شرکت فولاد مبارکه است و طرح‌های توسعه‌ای که امروز در شرکت فولاد هرمزگان به بهره‌برداری رسید به رفع محرومیت در استان هرمزگان یاری می‌رساند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه