سرخط خبرها
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود
  • اصفهان قهرمان پارادو میدانی بانوان ایران شد
  • ارزیابی خودروهای آسیب‌دیده در جنگ شتاب گرفت، ۷۲درصد خسارت ها پرداخت شد
  • پرشدگی ۶۵ درصدی سدهای کشور
  • ۴۴.۵۷ میلیارد مترمکعب آب وارد مخازن شد
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان

هوش مصنوعی وارد صنعت می شود

دانشگاه علوم تحقیقات و فناوری دانشکده هوش مصنوعی راه اندازی کرده، از این رو تفاهمنامه ای با بخش دانش بنیان برای ایجاد هم افزایی و استقرار فناوری در بخش صنعت است.

هوش مصنوعی

به گزارش خبرگزاری موج، قائم مقام دانشگاه علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به اهمیت تفاهمنامه برای همکاری مشترک با شرکت های دانش بنیان در بخش هوش مصنوعی گفت: در حال حاضر دانشگاه علوم تحقیقات و فناوری دانشکده هوش مصنوعی راه اندازی کرده از این رو تفاهمنامه ای هم با بخش دانش بنیان برای ایجاد هم افزایی و استقرار فناوری در بخش صنعت منعقد کرده است.

جمشید صباغ زاده با بیان اینکه در شرایط کنونی ۸۰ درصد از تجهیزات مخابرات و حوزه آی تی توسط شرکت های دانش بنیان تولید می شود، افزود: استفاده از ظرفیت های مشترک در بخش آموزشی و صنعتی از مهمترین ویژگی های تفاهمنامه همکاری با بخش صنعت است.

همچنین مرتضی شیخ زاده با تاکید بر اینکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای منویات رهبر معظم انقلاب سسند راهبردی برای تحقق ۶ هزار متخصص در بخش هوش مصنوعی تدونی کرده است، گفت: در حال حاضر تنها فارغ التحصیلان در بخش هوش مصنوعی نمی توانند به اهداف این بخش جامه عمل بپوشانند و باید از تجربیات شرکت ها هم استفاده کرد در نهایت بتوانیم کشوری هوشمند داشته باشیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه