سرخط خبرها
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود
  • اصفهان قهرمان پارادو میدانی بانوان ایران شد
  • ارزیابی خودروهای آسیب‌دیده در جنگ شتاب گرفت، ۷۲درصد خسارت ها پرداخت شد
  • پرشدگی ۶۵ درصدی سدهای کشور
  • ۴۴.۵۷ میلیارد مترمکعب آب وارد مخازن شد
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان

اقشار آسیب‌پذیر زیر چتر بانک صادرات ایران

​تعداد وام ودیعه مسکن پرداخت شده توسط بانک صادرات ایران تا پایان آذرماه سال جاری از ٢٧ هزار فقره گذشت.

بانک صادرات ایران

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، این بانک به منظور حمایت از مستاجران در دوران شیوع کرونا و از آغاز طرح ویژه پرداخت وام ودیعه مسکن از ابتدای شهریورماه ١٣٩٩ تاکنون ٢٧ هزار و ٤٤٤ فقره وام ودیعه مسکن معادل شش هزار و ٥٨٨ میلیارد ریال به واجدین شرایط پرداخت کرده است. 

بانک صادرات ایران طی ٩ ماه اول سال جاری، ١٢ هزار و ٣٥١ فقره وام ودیعه مسکن به ارزش بالغ بر ٣ هزار و ٧٤٤ میلیارد ریال پرداخت کرد. همچنین تعداد وام‌های ودیعه مسکن پرداخت شده توسط این بانک در سال ٩٩ بیش از ١٥ هزار و ٩٣ نفر به  ارزش دو هزار و ٨٤٤ میلیارد ریال بوده که جمعا از آغاز طرح ویژه پرداخت این وام تاکنون ٢٧ هزار و ٤٤٤ فقره وام ودیعه مسکن معادل شش هزار و ٥٨٨ میلیارد ریال به واجدین شرایط پرداخت شده است. 

کمک به اقشار آسیب‌پذیر در دوران شیوع بیماری کرونا و کسب‌وکارها از جمله برنامه‌های حمایتی بانک صادرات ایران در جهت انجام مسئولیت‌اجتماعی در دو سال اخیر بوده که پرداخت وام ودیعه مسکن برای مستأجران، از ابتدای شهریورماه سال ١٣٩٩، به اجرا درآمده است.

کمک به طرح‌های اشتغالزایی سازمان بهزیستی که طی سالیان گذشته توسط بانک صادرات ایران همواره در قالب توانمندسازی خانواده‌های نیازمند انجام شده است، همچنان مورد توجه است به نحوی که در ٩ ماهه اول سال جاری هزار و ٩٣٠ فقره وام به ارزش بالغ بر ٨٩٦ میلیارد ریال به واجدین شرایط در این سازمان پرداخت شده است.

بانک صادرات ایران طی همین مدت به پشتیبانی زندانیان نیازمند نیز توجه داشته و به ١٩٥ نفر از این زندانیان بیش از ١٩٠ میلیارد ریال وام پرداخت کرده که در مقایسه با ٩ ماهه ١٤٠٠ بیش از ٧١ درصد رشد داشته است.

بانک صادرات ایران طی ٩ ماه اول سال ١٤٠٠ با پرداخت بیش از ١٥٨ هزار فقره تسهیلات با نرخ‌های ترجیحی و قرض‌الحسنه به ارزش بالغ بر ١١٤ هزار میلیارد ریال درقالب مسئولیت‌های اجتماعی به واجدین شرایط در بخش‌های مختلف اقتصادی و معیشتی پرداخت کرده  که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ٥٧ درصد رشد ثبت کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه