سرخط خبرها
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

مدیرعامل جدید توانیر منصوب شد

«آرش کردی» به عنوان مدیرعامل جدید توانیر منصوب شد.

شرکت توانیر

به گزارش خبرگزاری موج، با صدور حکمی توسط  علی اکبر محرابیان وزیر نیرو، مهندس آرش کردی به عنوان مدیرعامل جدید توانیر منصوب شد.

در این حکم آمده است:

 در این حکم که از سوی ‌علی اکبر محرابیان‌ وزیر نیرو صادر شده، آمده است: با عنایت به مراتب تعهد، شایستگی و سوابق ارزشمند جنابعالی به موجب این حکم برای مدت دو سال به عنوان رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت توانیر منصوب می‌شوید.

در بخش دیگر این حکم آمده است: انتظار می رود با همکاری هیئت مدیره شرکت و با هماهنگی معاونان و مدیران حوزه ستادی، مدیران عامل شرکت های مادرتخصصی، تابعه و وابسته و همچنین مدیران ذی ربط در استان ها و در چارچوب وظایف مقرر در اساسنامه شرکت، با رعایت اصول «عدالت محوری»، «روحیه انقلابی و جهادی»، «مردم داری» و «فساد ستیزی» در انجام وظایف محوله در راستای تحقق شعار «دولت مردمی و ایران قوی» اهتمام ویژه به عمل آورید.

پیش از این، محمدحسن متولی زاده عهده دار این سمت بود. آرش کردی نیز پیش از این مدیرعامل برق منطقه ای تهران بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه