سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

تجلیل مدیرعامل همراه اول از قهرمانان کشتی کشور

قهرمانان کشتی کشورمان که در مسابقات جهانی ۲۰۲۱ نروژ خوش درخشیدند، مورد تجلیل و تقدیر مدیرعامل همراه اول قرار گرفتند.

همراه اول

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، مراسم تجلیل از قهرمانان ملی پوش کشورمان که در مسابقات جهانی ۲۰۲۱ نروژ حضور داشتند، صبح امروز ۲۵ مهرماه در ساختمان ستاره ونک برگزار شد که در خلال آن به گفتگویی صمیمانه با مهدی اخوان بهابادی، مدیرعامل همراه اول پرداختند.

مهدی اخوان بهابادی ضمن تبریک به قهرمانان تیم ملی کشتی ایران که دل مردم را در مسابقات جهانی ۲۰۲۱ نروژ شاد کردند، اظهار کرد: امروز خدا به شما قهرمانان مملکت، نعمت عطاء کرده تا موجب شادی در دل یکسری از بنده های خدا شوید؛ مردمی که شاید به واسطه اوضاع اقتصادی کنونی چندان دل خوشی ندارند.

مدیرعامل همراه اول با بیان اینکه به حال شما غبطه می خورم که در این سن خداوند چنین لطفی به شما عنایت داشته است، گفت: امروز شما سفیران شادی هستید و بنده هم به عنوان حامی فدراسیون کشتی، تا زمانیکه در این سمت باشم از ورزش اول کشور حمایت خواهم کرد.

وی با تأکید بر اینکه همراه اول به دنبال بهره برداری تبلیغاتی از این حمایت ها نیست، درباره رئیس فدراسیون کشتی نیز گفت: قدر آقای دبیر را بدانید که با انگیزه و روحیه بالا پیگیر امور مربوط به شما کشتی گیران عزیز کشور هستند.

در این مراسم، علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی ایران ضمن تشکر از همراه اول که با حمایت هایش منجر به کسب افتخارات این دوره شد، اشاره ای به دوران طلایی کشتی کشورمان داشت و ابراز کرد: یکی از دوره ها مربوط به سال های ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۵ بود که با نام بزرگانی چون آقاتختی و عبدالله موحد گره خورد و دوره بعدی نیز مربوط به سال های ۱۳۷۴ تا ۱۳۸۱ بود.

وی عنوان کرد: همراه اول نشان داد که دوست دوران سخت است؛ زیرا در دوران خوشی همه در کنارمان هستند.

گفتنی است، همراه اول به عنوان نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور و حامی مالی فدراسیون کشتی ایران، ضمن تجلیل و تقدیر از نام آوران ورزش کشتی که در مسابقات جهانی ۲۰۲۱ نروژ حضور داشتند، هزینه سفر تمامی آنان و اعضای خانواده هایشان را به مدت یک هفته به مشهد مقدس تقبل کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه