سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

تعمیرات اساسی خط و پرداخت کارگاه نورد ۶۵۰ ذوب آهن اصفهان با موفقیت انجام شد

تعمیرات اساسی کارگاه نورد ۶۵۰ بر اساس برنامه پیش بینی شده از بیست و هفت شهریورماه تا دوم مهرماه سال جاری با موفقیت انجام شد.

محمدرضا یزدان

به گزارش خبرگزاری موج، محمدرضا یزدان پناه مدیر برنامه ریزی و نظارت برنگهداری و تعمیرات ذوب آهن اصفهان، با اعلام این خبر و با اشاره به اهمیت اجرای دقیق و صحیح این تعمیرات گفت: با توجه به جایگاه بالای کارگاه نورد ۶۵۰ در تولید محصولات فولادی کارخانه به ویژه تولید مقاطع جدید فولادی نظیر انواع ریل، انواع تیرآهن های سایز بالا، آرک ها، ورق سازه های فولادی و شمش ها، اجرای کامل و با کیفیت این تعمیرات مطابق با زمانبندی پیش بینی شده از اهمیت ویژه ای برخوردار بود. از این رو با انجام بررسی های لازم و تعیین خطوط بحرانی تعمیرات، سعی گردید تا با استفاده حداکثری از تمامی ظرفیت های کارگاه تعمیر تجهیزات و پرسنل پروژه ای پیمانکاران مدیریت مهندسی نت، سرعت عمل بیشتری به اجرای فعالیت های تعمیراتی داده شود ، تا بتوان در موعد پیش بینی شده خط تولید کارگاه راه اندازی گردد.

وی افزود: با توجه به عدم امکان توقف طولانی مدت خط تولید کارگاه نورد ۶۵۰ طی سنوات گذشته و ناشی از تعهدات کارخانه، کلیه تجهیزات خط تولید این کارگاه می بایستی در این تعمیرات تحت سرویس و تعمیر قرار می گرفتند. با هماهنگی واحدهای مختلف، نیروهای اجرایی جهت اجرای سریع و دقیق این تعمیرات به صورت سه شیفت و تمام وقت برنامه ریزی گردند.

یزدان پناه گفت: با توجه به ضرورت کاهش گراف اولیه از دوازده شبانه روز به هفت شبانه روز به علت اهمیت تولیدات این کارگاه، فعالیت های کوره، خط و بستر با حداقل زمان لازم بررسی و گراف اجرایی تدوین شد.

محمد امین یوسف زاده مدیر مهندسی نورد نیز در این رابطه گفت: کارگاه نورد ۶۵۰ آخرین بار در سال ۱۳۸۹ تعمیرات اساسی شده بود. البته سال ۱۳۹۷ یک تعمیرات ۱۲۰ ساعته و در فاصله سال ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۷ چند تعمیرات ۸۰ ساعته انجام شده بود ولی تعمیرات اساسی در این سطح صورت نگرفته بود. در این توقف علاوه بر تعمیرات اساسی کارگاه همزمان ۳ عدد از بالک های جرثقیل کارگاه در خط ۶و۵ نیز تعویض شد و در عین حال همزمان پروژه نصب و راه اندازی اره و دریلینگ ۳ پروژه ریل در حال انجام بود. 

یوسف زاده تأکید کرد: با احجام سنگین تعمیراتی و شرایط خاص تجهیزات نورد ۶۵۰ بازهم تعمیرات در گراف تعیین شده هفت شبانه روزو با توجه به حضور حجم کثیری از نیروهای کارگاه، نت تعمیرات و پیمانکاران بدون هیچگونه حادثه انسانی و تجهیزاتی با شرایط مطلوب به پایان رسید و در موعد مقرر شمش گیری انجام شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه