سرخط خبرها
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت
  • تأسیس چهار زائرشهر توسط ارتش در داخل و اطراف تهران
  • انتقال سهمیه بنزین به کارت ملی
  • شوک به تراکتور و شاید استقلال، آغاز پروسه سربازی بیرانوند از شهریور
  • حضور مقامات و سران ۴۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید
  • نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۶ صبح یکشنبه اقامه می‌شود
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است

درخواست رئیس کل بیمه مرکزی از وزارت بهداشت برای واکسیناسیون کارکنان صنعت بیمه

غلامرضا سلیمانی، رئیس کل بیمه مرکزی طی نامه ای از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواستار تخصیص سهمیه واکسن به کارکنان این صنعت بویژه پرسنل شاغل در بخش اجرایی صنعت بیمه شد.

غلامرضا سلیمانی رئیس بیمه مرکزی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، سلیمانی در این نامه با تاکید بر نقش پررنگ شرکت های بیمه در دوران شیوع ویروس کرونا درخواست کرد، نسبت به تخصیص سهمیه واکسن به کارکنان این صنعت بویژه پرسنل شاغل در بخش اجرایی صنعت بیمه که ناگزیرند در صدور بیمه نامه و پرداخت خسارت و مراجعه خسارت دیدگان به کلیه مجتمع ها و شعبات بیمه ای با آنها در تماس نزدیک باشند، اقدامات لازم به عمل آید.

متن نامه به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر سعید نمکی

وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

 صنعت بیمه یکی از نهادهای پشتیبانِ بخش درمان و حمایتگر امنیت اقتصادی و اجتماعی کشور محسوب می شود و در دوران فراگیری کرونا علاوه بر تامین، تجهیز و پرداخت به موقع منابع حاصل از عوارض قانونی بیمه شخص ثالث، کمکهای تجهیزاتی، ریالی و لجستیک بسیاری به بخش مدیریت درمان کشور نموده و سعی کرده است مسئولیت اجتماعی خود را بدرستی ایفا نماید. علاوه بر این صنعت بیمه در سایر فعالیتهای اجتماعی و اقتصادی نیز حوادث و ریسکهایی که تداوم مستمر فعالیتهای مذکور را به خطر می اندازد از جمله همه گیری کرونا را پوشش داده و در همه زمینه های ممکن، بطور موثر حضور داشته باشد. به نحوی که قشر عظیمی از همکاران صنعت بیمه بطور مستقیم در بخش صدور و پرداخت خسارتها در خط اول مواجهه با عموم مردم و النهایه تماس مستقیم با آحاد جامعه از جمله بیماران کرونایی نیز هستند. اکنون که واکسن کرونا تولید و یا وارد می شود و بخش های مهمی از جامعه در اولویت تزریق واکسن قرار گرفته اند، کارکنان خدوم صنعت بیمه نیز انتظار دارند که بخش درمان، متقابلا از سلامت آنها به موقع پشتیبانی نماید. لذا با توجه به گستره ی فعالیت صنعت بیمه در کشور و نقش موثری که در تداوم فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی ایفا می نماید، خواهشمند است دستور فرمایند نسبت به تخصیص سهمیه واکسن به این صنعت بویژه پرسنل شاغل در بخش اجرایی صنعت بیمه که ناگزیرند در صدور بیمه نامه و پرداخت خسارت و مراجعه خسارت دیدگان به کلیه مجتمع ها و شعبات بیمه ای با آنها در تماس نزدیک هستند و با توجه به اینکه خادمان این صنعت در کلیه حوادث بطور عملیاتی و میدانی حضور می یابند، اقدام لازم را به عمل آورند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه