سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

ذیبخش:

سازمان هواپیمایی کشور با افزایش نرخ بلیت هواپیما کاملا مخالف است

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور اعلام کرد: سازمان هواپیمایی کشور با افزایش نرخ بلیت هواپیما کاملا مخالف است.

سفر+هوایی+هواپیما

به گزارش خبرگزاری موج، محمد حسن ذیبخش سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور با بیان اینکه سازمان هواپیمایی کشور با افزایش نرخ بلیت هواپیما کاملا مخالف است، گفت: تمامی ایرلاین‌ها باید قیمت بلیت هواپیما را با همان نرخ مصوب که از قبل اعلام شده به مسافران عرضه کنند.

او ادامه داد: در صورت ضرورت افزایش نرخ بلیت حتما باید این موضوع در شورای عالی هواپیمایی مطرح و با نظر وزیر راه و شهرسازی اعمال شود.

سخنگوی سازمان هواپیمایی اظهار کرد: در حال حاضر هیچ کدام از این مراحل در سازمان هواپیمایی کشور طی نشده است و این افزایش قیمت‌ها در نرخ برخی از ایرلاین‌ها بدون هماهنگی با سازمان هواپیمایی بوده که انجام شده است.

او اظهار کرد: سازمان هواپیمایی کشور به طور قطع با این موضوع برخورد خواهد کرد و به شدت پیگیر این موضوع و اتفاق نامبارک است؛ چراکه در شرایط فعلی کشور انجام این اقدام غیر قابل قبول است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه