سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

پس از تصمیم اوپک پلاس

قیمت نفت بیش از ۳ درصد جهش کرد

قیمت نفت خام پس از اینکه اعضای اوپک پلاس در انتهای اجلاس خود تصمیم گرفتند کاهش تولید کنونی خود را به تدریج کمتر کنند، بیش از ۳ درصد جهش کرد.

ذخایر نفت کشور

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، قیمت نفت خام پس از اینکه اعضای اوپک پلاس در انتهای اجلاس خود تصمیم گرفتند کاهش تولید کنونی خود را به تدریج کمتر کنند، بیش از ۳ درصد جهش کرد.

تا ساعت ۱۲:۳۳ ظهر جمعه به وقت تهران، قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت، بنچ‌مارک بین‌المللی نفت، ۳.۰۴ درصد جهش کرد و به ۶۴.۶۵ دلار بازگشت.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام نیمه‌سنگین غرب تگزاس آمریکا، دابلیوتی‌آی، ۳.۵۲ درصد جهش کرد و به ۶۱.۲۴ دلار رسید.

اعضای اوپک پلاس در پایان اجلاس دیشب خود که با هدف تعیین سیاست‌گذاری نفتی آنها در آینده برگزار می‌شد به این نتیجه رسیدند که از ماه می به تدریج از میزان کاهش تولید خود بکاهند.

در حال حاضر اعضای اوپک پلاس روی هم رفته ۷ میلیون بشکه در روز کمتر نفت تولید می‌کنند و عربستان سعودی هم ۱ میلیون بشکه در روز دیگر به صورت داوطلبانه از تولید خود کاسته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه