سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

قیمت جهانی نفت در معاملات امروز ۲۶ مهر ۹۹

قیمت نفت روز جمعه ۲۶ مهر ۹۹ به دنبال نگرانی ها در مورد تداوم افزایش موارد ابتلا به کرونا در آمریکا و اروپا و تاثیر منفی آن بر کاهش تقاضای انرژی در دو سوی آتلانتیک شاهد کاهش بود.

قیمت نفت

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، بر اساس سند محرمانه ای که اخیرا منتشر شده، سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش موسوم به اوپک پلاس نگران طولانی بودن موج دوم شیوع کرونا و جهش تولید نفت لیبی هستند که می تواند بازار را در سال آینده با مازاد عرضه مواجه کند.

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال در پایان معاملات دیروز با ۲۳ سنت کاهش به ۴۲ دلار و ۹۳ سنت رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدییت آمریکا هم در پایان معاملات روز جمعه با ۸ سنت کاهش به ۴۰ دلار و ۸۸ سنت رسید. طی این هفته نفت برنت ۰.۲ درصد و نفت خام آمریکا ۰.۷ درصد افزایش داشت.

لاچلان شاو، تحلیلگر نشنال بانک استرالیا در مورد جدیدترین تحولات بازار انرژی گفت: «واقعیت این است که ما شاهد شیوع گسترده ویروس کرونا در سراسر اروپا هستیم و ویروس بار دیگر در آمریکای شمالی گسترش یافته است. این وضعیت احتمالا بر ترمیم تقاضای انرژی سایه خواهد افکند.»

برخی کشورهای اروپایی برای مقابله با گسترش بیماری اقدام به برقراری مجدد مقررات قرنطینه کرده اند. انگلیس روز جمعه در لندن محدودیت های سخت گیرانه تری را برای مقابله با کرونا به اجرا گذاشت.

گروهی از مقامات گروه اوپک پلاس، که کمیته فنی مشترک این گروه را تشکیل می دهند روز پنجشنبه در جریان نشست ماهانه مجازی خود بدترین سناریوی ممکن برای بازار نفت را مورد بررسی قرار دادند. بر اساس این سناریو، حجم ذخایر نفت تجاری در بزرگترین کشورهای مصرف کننده در سال آینده میلادی همچنان بالاتر از متوسط ۵ سال اخیر باقی می ماند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه