سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

قیمت جهانی نفت در معاملات امروز ۱۲ اسفند ۹۹/ برنت به ۶۲ دلار و ۹۶ سنت رسید

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۷۳ سنت معادل ۱.۱۵ درصد کاهش به ۶۲ دلار و ۹۶ سنت رسید.

قیمت نفت

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، در حالی که احتمال توافق اوپک مبنی بر افزایش عرضه نفت در نشست این هفته و کاهش احتمالی تقاضای نفت چین سبب نگرانی سرمایه گذاران شده است، قیمت نفت روز سه شنبه شاهد بیش از یک درصد کاهش بود و روند کاهشی آغاز شد در هفته گذشته را تداوم بخشید.

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۷۳ سنت معادل ۱.۱۵ درصد کاهش به ۶۲ دلار و ۹۶ سنت رسید. نفت برنت در جلسه قبل نیز ۱.۱ درصد افت کرده بود. قیمت نفت خام آمریکا برای تحویل در ماه آوریل هم امروز با ۷۲ سنت معادل ۱.۱۹ درصد افت به ۵۹ دلار و ۹۲ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدییت روز دوشنبه هم شاهد ۱.۴ درصد افت بود.

به گفته هیرویوکی کیکوکاوا، تحلیلگر موسسه نیسان سکیوریتیز، سرمایه گذاران نگران اند که سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش موسوم به گروه اوپک پلاس در واکنش به رشد اخیر قیمت ها اقدام به افزایش تولید کند.

وی افزود، در حالی که سرمایه گذاران در آستانه نشست اوپک محتاطانه تر خرید می کنند، قیمت نفت همچنان تحت فشار قرار دارد.

گروه اوپک پلاس قرار است روز پنجشنبه تشکیل جلسه دهد و ممکن است در خصوص بازگشت روزانه ۱.۵ میلیون بشکه نفت خود به بازار تصمیم گیری نماید.

در حالی که کاهش تولید داوطلبانه عربستان سبب شده تا میزان تولید نفت بیش از رقمی که اوپک پلاس توافق کرده بود کم شود، میزان تولید نفت اوپک در ماه فوریه پس از ۷ ماه متوالی افزایش شاهد کاهش بوده است.

فعالان بازار همچنین نگرانی آمارهای ضعیف از میزان فعالیت های کارخانه ای در چین هستند که می تواند سبب کاهش تقاضا برای نفت در ماه های آتی شود. رشد فعالیت کارخانجات چین در ماه فوریه به پایین ترین رقم در طی ۹ ماه گذشته رسید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه