سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

رزم حسینی:

۳و نیم میلیون تن کالای اساسی در حال گذراندن تشریفات گمرکی برای ترخیص است

وزیر صمت گفت: حدود ۸۰۰هزار تن کالا از گمرکات کشور ترخیص شده و ۳ونیم میلیون تن کالای اساسی دیگر نیز در حال گذراندن تشریفات گمرکی برای ترخیص است.

رزم حسینی

به گزارش خبرگزاری موج، علیرضا رزم حسینی وزیر صنعت در بازدید از گمرک شهید رجایی و در جلسه بررسی موانع و مشکلات ترخیص کالاهای اساسی و مواد اولیه تولید در بنادر و گمرکات گفت: امروز به‌همراه مدیران و مسئولان نظارتی و دستگاه قضایی بازدید هوایی از گمرک بنادر شهید رجایی و باهنر داشتیم و وضعیت کالاهای موجود در گمرک بازدید شد.

 

وی افزود: خوشبختانه روند ترخیص کالا خیلی خوب در حال انجام است و مصوبه اخیر هیئت دولت که رئیس جمهور ابلاغ کرده است به این ترخیص کالاهایی که مدت‌ها در گمرکات مانده بودند کمک زیادی کرد.

وزیر صنعت گفت: هدف ستاد ما ارزیابی از چگونگی ترخیص کالاها بود و آن‌گونه که مسئولان گمرک به من گزارش دادند از مجموع ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار تن کالا در گمرکات کشور شامل گمرکات شهید رجایی، باهنر، بندر امام خمینی و بندر امیرآباد حدود ۸۰۰ هزار تن کالا ترخیص شده ‌و ۳ و نیم میلیون تن کالای اساسی دیگر در حال ترخیص است و در حال انجام تشریفات گمرکی است.

رزم‌حسینی تأکید کرد: امیدواریم با توجه به جنگ اقتصادی بوروکراسی اداری را کم کنیم و این آفت و مصیبتی که در کشور وجود دارد و اقتصاد را در محاصره خود قرار داده است با کمک همه دستگاه‌ها کمتر شود.

وی اضافه کرد: یکی از موفقیت‌های مصوبه اخیر هیئت دولت همین کاهش بوروکراسی و کمک به تسریع ترخیص کالا بود.

وزیر صمت گفت: من فکر می‌کنم در چند ماه آینده این ترخیص کالا تأثیر خود را در اقتصاد نشان خواهد داد و تولید و صادرات افزایش پیدا خواهد کرد و با توجه به روان‌سازی واردات از محل صادرات، صادرکنندگان رغبت بیشتری خواهند داشت و با رفع تعهد ارزی صادرات خود را انجام دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه