سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • پزشکیان شب عاشورا در حرم امام سخنرانی می‌کند
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد

قیمت نفت در آستانه نتایج انتخابات آمریکا کاهش یافت

در آستانه نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا قیمت نفت کاهش یافت.

نفت خام

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، روز پنجشنبه در حالی که جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به کاخ سفید نزدیک شد، نفت کاهش یافت اما به نظر می‌رسد جمهوری خواهان کنترل سنا را حفظ کنند و احتمال هرگونه بسته بزرگ امدادی COVID-۱۹ را کاهش دهند.

معاملات آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت با ۶۴ سنت یا ۱.۶۳ درصد کاهش به ۳۸.۵۱ دلار در هر بشکه رسید، در حالی که معاملات آتی نفت خام برنت با افت ۶۸ سنت یا ۱.۶۵ درصد به ۴۰.۵۵ دلار در هر بشکه رسید. روز چهارشنبه هر دو حدود ۴ درصد جهش کرده بود.

شمارش آرا و روند فعلی حاکی از آن است که جمهوری خواهان برای حفظ کنترل سنای ایالات متحده آمادگی دارند، در حالی که دموکرات‌ها اکثریت قاطع نمایندگان مجلس را در اختیار خواهند داشت. چنین کنگره‌ای احتمالاً جلوی بایدن را برای اجرای اولویت‌های اصلی مانند مبارزه با تغییرات اقلیمی یا کاهش تحریم‌های تولید نفت ایران خواهد گرفت.

درصورت پیروزی بایدن، تحلیل گران پیش بینی می‌کنند ایران بتواند در نیمه دوم سال ۲۰۲۱ حدود ۱ میلیون بشکه در روز صادرات نفت را به بازار بازگرداند. تحلیل گران انتظار بازگشت قابل توجه نفت ایران را قبل از سال ۲۰۲۲ با حضور ترامپ یا بایدن ندارند.

هم زمان، تقاضای تضعیف در اروپا با متوسط استفاده در فرانسه، ایتالیا و اسپانیا به پایین‌ترین سطح از اواخر ژوئن کاهش یافت. این احتمالاً ائتلاف اوپک پلاس را تحت فشار قرار می‌دهد تا افزایش برنامه‌ریزی شده تولید نفت را در ماه ژانویه به تأخیر بیندازد.

نوسانات نفت به دلیل حساسیت آن به دلار آمریکا باقی خواهد ماند. و دلار آمریکا حداقل تا چند روز آینده بی ثبات خواهد ماند زیرا انتخابات ایالات متحده هنوز باید بررسی شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه