سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

طبق اعلام وزیر نیرو؛

قاسم تقی زاده خامسی رئیس سازمان مدیریت منابع آب شد

قاسم تقی زاده خامسی معاون آب وزیر نیرو رئیس سازمان مدیریت منابع آب شد.

قاسم تقی زاده خامسی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، رضا اردکانیان وزیر نیرو با اشاره به اینکه اصلاحاتی که در هیات وزیران برای مدیریت منابع آب مصوب کرده اند، گفت: سازمان مدیریت منابع آب کشور از این به بعد به عنوان ستاد اصلی آب کشور عمل خواهد کرد.

قاسم تقی زاده خامسی معاون آب وزیر نیرو رئیس سازمان مدیریت منابع آب شد و حاج رسولی ها به عنوان مشاور وزیر و قائم مقام رئیس سازمان مدیریت منابع آب منصوب شد.

خامسی با اشاره به اینکه امروز ادامه یکپارچه سازی آب روستایی و شهری است، گفت: این اقدامی جسورانه است که باید از قبل اجرا می شد و امروز ایده های که در کمیته و شوراهای گذشته کسب شده می تواند اجرا شود.

او با تاکید بر اینکه تمام وزرا و معاونان نیرو با مدیریت یکپارچه آب موافق هستند، گفت: هیچکدام از مسئولان قبلی از شرایط کنونی آب کشور راضی نیستند و قبلا کشورهای دیگر در زمینه یکپارچه سازی مدیریت منابع آب اقدام کرده اند و ما الان عقب هستیم.

او با اشاره به اینکه سازگاری با منابع آب باید در اولویت قرار گیرد، اظهار کرد: در شرایط کنونی نمی توانیم موضوع توزیع عادلانه آب را پیگیر شد و سازگاری با منابع آب باید در دستور کار قرار گیرد و باید وزارتخانه های دیگر هم در تصمیم گیری های این بخش هماهنگ باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه