سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

جمشید گلپور خبر داد؛

افزایش تولید روزانه ماسک در سطح کشور

رئیس مرکز اصناف و بازرگانان گفت: جهت افزایش تولید ماسک در سطح کشور، پیشنهاد اضافه شدن پارچه استاندارد دیگری در چرخه تولید به وزارت بهداشت اعلام شد که سازمان غذا و دارو پس از بررسی‌های به عمل آمده، تاییدیه لازم را اعلام کرد.

راه اندازی خط تولید ماسک توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره)

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، جمشید گلپور رئیس مرکز اصناف و بازرگانان با اشاره به تدابیر اتخاذ شده در جلسه قبلی کارگروه مقابله با کرونا وزارت صمت (ستاد لجستیک کرونا)، گفت: جهت افزایش تولید ماسک در سطح کشور، پیشنهاد اضافه شدن پارچه استاندارد دیگری در چرخه تولید به وزارت بهداشت اعلام شد که سازمان غذا و دارو پس از بررسی‌های به عمل آمده، تاییدیه لازم را اعلام کرد.

رئیس مرکز اصناف و بازرگانان افزود: با اضافه شدن این پارچه استاندارد در چرخه تولید ماسک، افزایش قابل توجهی در تولید روزانه ماسک در کشور صورت می‌پذیرد.

دبیر هیأت عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی کشور به کلیه صنوف عرضه کننده ماسک هشدار داد که در تهیه ماسک جهت عرضه فقط از تولیدکنندگان و شبکه‌های توزیع معتبر با قیمت مصوب و اخذ فاکتور اقدام کنند تا بتوانند پاسخگوی نظارت بازرسان باشند.

دبیر کارگروه مقابله با کرونا وزارت صمت (ستاد لجستیک کرونا) همچنین از تولیدکنندگان ماسک خواست، مطابق سهمیه مواد اولیه تولید روزانه خود را به شبکه‌های توزیع واگذار کنند.

گلپور گفت: خوشبختانه با تدابیر اتخاذ شده در تولید سایر ملزومات بهداشتی از جمله مواد ضد عفونی کننده توسط بخش خصوصی، در شرایط بسیار خوبی قرار داریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه