سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

مدیرکل دفتر برنامه ریزی تلفیقی سازمان مدیریت منابع آب

کاهش هفت برابری سرانه منابع آب

ابراهیم نیا با اشاره به اینکه سرانه منابع آب کشور از ۷ هزار متر مکعب به ۱۰۰۰ متر مکعب سوق پیدا کرده است، گفت: در سال جاری باید ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای پروژه های آب بکار می رفت که ۲۳۰۰ میلیارد تومان محقق شده، در شرایطی که ۵۱ هزار میلیارد تومان پروژه ناتمام در بخش آب داریم.

همایش اخلاق حرفه ای

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، مدیرکل دفتر برنامه ریزی تلفیقی سازمان مدیریت منابع آب در همایش مدیریت حرفه ای در تنگناهای اخلاقی با رویکرد اخلاقی با اشاره به اینکه در دهه هفتاد وجود ثبات باعث پیشرفت در کشور شد، گفت: وقتی بحرانی در جامعه ایجاد می شود این نهادها هستند که عملکردشان ثبات ایجاد می کند.

ابراهیم نیا با بیان اینکه سیل ابتدای سال جاری ناکارآمدی های را عیان کرد و باعث شد نظامنامه ای در وزارت نیرو تدوین شود، افزود: از این رو برای تحولات فیزیکی باید این رویکرد را در نظر گرفت.

او با تاکید بر اینکه تحول سخت حاصل انباشت سرمایه است، اظهار کرد: تحول نهادی در این شرایط بحرانی نهادها را باید به سمت افق گشایی سوق دهد.

ابراهیم نیا با اشاره به اینکه سرانه آب کشور افزایش پیدا کرده است، گفت: سرانه آب تجدید پذیر کشور از حدود ۷۰۰۰ متر مکعب در سال ۱۳۳۵ شمسی با جمعیت ۱۹ میلیون نفر، به ۱۰۰۰ متر مکعب در سال ۱۴۲۰ شمسی به ازای هر نفر(با فرض جمعیت ۱۰۶ میلیون نفر و آب تجدید پذیر، ۱۰۶ میلیارد متر مکعب در آن سال) خواهد رسید.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی تلفیقی سازمان مدیریت منابع آب در ارتباط با بودجه بخش آب در سال ۹۸ گفت:با احتساب تورم‌های کشور بایستی در سال ۱۳۹۸ بخش آب کشور ۱۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار داشت، در صورتیکه این میزان در پیوست بودجه سال ۱۳۹۸، ۲۳ هزار میلیارد ریال است.

او افزود: در سال ۹۷ حدود ۲۶ درصد از اعتبارات پروژه های آب اعتبار نقد پرداخته شده و مابقی به صورت اوراق مشارکت انجام شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه