سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

قیمت نفت افزایش یافت

قیمت نفت در معاملات امروز افزایش یافت و ۶۲.۲۷ دلار در هر بشکه فروخته شد.

افزایش قیمت نفت

به گزارش خبرگزاری موج و به نقل از رویترز، درپی کاهش ذخایر نفت آمریکا، قیمت نفت در معاملات امروز افزایش یافت، اما در مسیر ثبت کاهش شدید هفتگی در بحبوحه نگرانی ها در مورد ویروس جدید کرونا در چین قرار دارد.

این ویروس تاکنون ۲۵ نفر را کشته و بسیار شیوع پیدا کرده و سبب کاهش مسافرت و تقاضا برای سوخت و به دنبال آن افت چشم اندازهای اقتصادی شده است.

هر بشکه نفت برنت با ۲۳ سنت افزایش ۶۲.۲۷ دلار فروخته شده و هر بشکه نفت خام آمریکا با ۲۲ سنت افزایش ۵۵.۸۱ دلار معامله شد. نفت برنت روز گذشته ۱.۹ درصد و نفت خام آمریکا ۲ درصد کاهش قیمت را ثبت کردند.

نفت برنت تاکنون در این هفته افت ۴ درصدی داشته است. نفت خام آمریکا نیز تاکنون کاهش ۴.۶ درصدی را ثبت کرده اند.

جفری هالری، تحلیلگر ارشد بازار گفت: «فروش یکجا طی یک هفته گذشته با سرعت ادامه یافت.»

اینکه قیمت ها افزایش یافت ناشی از انتشار اخبار مربوط به کاهش ذخایر نفت و مواد نفتی آمریکا در هفته گذشته بود.

بر اساس آمارهای دولتی آمریکا، هرچند تحلیلگران انتظار کاهش یک میلیون بشکه‌ای را داشتند، اما ذخایر نفت آمریکا در هفته منتهی به ۱۷ ژانویه ۴۰۵ هزار بشکه کاهش یافت.

بر اساس اعلام کمیسیون ملی سلامت چین، این ویروس تاکنون ۸۰۰ نفر را درگیر و ۲۵ نفر را به کام مرگ کشانده است. سازمان بهداشت جهانی اعلام حالت فوق العاده کرده، اما از اعلام حالت نگرانی اپیدمیک بین المللی خودداری کرده است.

بیشتر موارد بیماری در مرکز چین دیده شده است، اما چندین مورد نیز حداقل در ۷ کشور دیگر نیز مشاهده شده است.

به گفته استفان اینس، تحلیلگر بازار گفت: «قیمت نفت میتواند همچنان در مسیر کاهشی بماند زیرا تاجران به طرز باورنکردنی در مورد تاثیرات شیوع ویروس کرونا که می تواند بر تولید ناخالص ملی چین و بیشتر سفرهای هوایی تاثیر بگذارد، نگران هستند.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه