سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

بیژن زنگنه:

دولت هیچ برنامه‌ای برای قیمت گازوئیل و CNG ندارد

وزیر نفت درباره مباحث مطرح شده مبنی بر احتمال تغییر قیمت گازوئیل گفت: دولت هیچ برنامه‌ای برای قیمت گازوئیل و CNG ندارد.

حاشیه جلسه هیات دولت - ۱۷ مهر ۱۳۹۸/ زنگنه

به گزارش خبرگزاری موج،  بیژن نامدار زنگنه ، وزیر نفت در حاشیه آیین نکوداشت و تجلیل از محمود حجتی وزیر اسبق جهاد کشاورزی در جمع خبرنگاران با اشاره به سهمیه‌بندی بنزین و نتایج این طرح اظهار کرد: سهمیه‌بندی بنزین باعث شد حدود ۲۰ میلیون کاهش مصرف داشته باشیم که این عدد هنوز تثبیت نشده است.

وزیر نفت ادامه داد: عمده‌ای از این کالا صادر می‌شود و رغبتی نیز از نظر اقتصادی در مصرف سوخت جایگزین یعنی ایجاد شده است که این برای ما ارزشمند است چرا که فکر می‌کنم سوخت ملی کشور گاز طبیعی است و باید خودروهایمان  به صورت CNG مصرف شود.

وزیر نفت افزود: طرح ۶۵۰۰ میلیارد تومان وام برای CNG سوز کردن خودروهای عمومی در حال عملیاتی شدن است که قراردادهای این طرح بسته شده و همچنین  حال انجام تمهیدات وام برای خودروهای غیرعمومی از جمله شخصی هستیم.

به گفته  زنگنه، برای خودروهای غیرشخصی پرداخت وام ۶۵۰۰ میلیارد تومانی باید دولت بر عهده بگیرد اما برای خودروهای شخصی وام فراهم می‌کنیم که افراد خودشان آن را دریافت و سپس بازپرداخت کنند.

وی گفت: برای این جایگاه‌ها تدابیری اندیشیده شده و جایگاه‌ها فعلا تا دو برابر این مقدار مصرف را پاسخگو هستند اما اگر لازم باشد امکان توسعه آنها نیز فراهم شده که یا جایگاه‌های فعلی توسعه داده شود یا جایگاه‌های جدیدی در نظر گرفته شود.

وزیر نفت اضافه کرد: مشکل LPG را طی ۸ روز برای خانوارها حل خواهیم کرد اما بخشی از LPG مصرف سوخت خودروها می‌شود و کاری که ما در این مرحله انجام می‌دهیم این است که اطمینان حاصل کنیم تعدادی از کپسول‌ها هر ماه به دست خانوارهایی می‌رسد که از گاز طبیعی استفاده نمی کنند و اگر خیال مان از این بابت راحت شود باقی مسائل را حل می‌کنیم.

* در شهرهای بزرگ بنزین و گازوئیل یورو توزیع می‌شود

زنگنه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه میزان آلودگی هوا به کیفیت بنزین مربوط است، گفت: سازمان محیط زیست قبلاً هم اعلام کرده که تاثیر کیفیت بنزین بر آلودگی هوا بسیار ناچیز است از طرف دیگر نیز نوع بنزین مسأله نیست بلکه مساله موتورسیکلت‌های غیراستانداردی هستند که آلودگی ایجاد می‌کنند و آن طور که عنوان می‌شود هر موتورسیکلت غیراستاندارد به اندازه ۷ خودرو آلودگی ایجاد می‌کند و متأسفانه تعداد زیادی موتورسیکلت داریم که استاندارد نیستند.

وی بیان داشت: در شهرهای بزرگ بنزین و گازوئیل یورو توزیع می‌شود اما فعلا مشکل این نیست.

* برنامه‌ای برای تغییر قیمت بنزین و گازوئیل نداریم

وزیر نفت درباره مباحث مطرح شده مبنی بر احتمال تغییر قیمت گازوئیل خاطرنشان کرد: دولت هیچ برنامه‌ای برای قیمت گازوئیل و CNG ندارد.

زنگنه با اشاره به اینکه تعیین سهمیه بنزین قایق‌های صیادی بر عهده کارگروهی متشکل از وزارت نفت، وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه است، اظهار داشت: یکی از ضررهای سهمیه‌بندی این است که همه معتقدند کافی نیست و در  واقع قرار نیست سهمیه همه چیز را جبران کند آنها می توانند از دیگر اقدامات از جمله CNG سوز کردن استفاده کنند.

وی در پایان گفت: البته باید این نکته را عنوان کنم اصل صیادی با شناورهایی انجام می‌شود که گازوئیل سوز هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه