سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به موج؛

افزایش قیمت خودرو غیر واقعی است

رضا رحمانی گفت: در حال حاضر افزایش قیمت بنزین منجر به سواستفاده برخی شده و به صورت غیر واقعی قیمت را بالا برده اند ازجمله در بازار خودرو فروشنده غیر واقعی خودرو را گران کرده اند.

رضا رحمانی وزیر صنعت،معدن و تجارت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، رضا رحمانی وزیر صنعت ، معدن و تجارت در حاشیه همایش نقش فعالان اقتصادی در تحقق گام دوم انقلاب درباره چگونگی نظارت بر بازار خودرو به خبرنگار خبرگزاری موج گفت: در حال حاضر با همکاری دستگاه های نظارتی همچون دادستانی موضوع افزایش قیمت خودرو پیگیری می شود، ارزیابی ها نشان داده یک نفر برای ایجاد موج افزایش قیمت در سایتی، ۵ هزار خودرو پراید را فروخته بدون اینکه حتی یک عدد پراید داشته باشد.

رضا رحمانی با بیان اینکه با افزایش دهنده های کاذب قیمت از طریق دستگاه قضایی برخورد می شود، افزود: نظارت بر ضد قلم کالا به صورت جدی انجام می شود که برخی از این کالاها تا یک درصد و برخی دیگر همچون گوجه فرنگی ۵ درصد افزایش قیمت داشته اند که بخشی از این گرانی ناشی از بنزین نبوده است، البته باید افزایش واقعی قیمت برخی کالاها که متاثر از بنزین هست را پذیرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه