سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

صندوق بین‌ المللی پول:

انتظار می‌رود اقتصاد ایران امسال ۹.۵ درصد آب برود

صندوق بین‌ المللی پول اعلام کرد که انتظار می‌رود اقتصاد ایران امسال ۹.۵ درصد آب برود در حالی که در پیش‌بینی قبلی این میزان ۶ درصد اعلام شده بود.

صندوق بین المللی پول

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، صندوق بین المللی پول روز دوشنبه اعلام کرد که ایران برای متوازن کردن بودجه خود در سال آینده نیاز به نفت هر بشکه ۱۹۵ دلاری خواهد داشت. 

صندوق بین‌المللی پول در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد که ایران که یکی از اعضای کلیدی سازمان کشورهای صادرکننده نفت اوپک می‌ باشد، تحت تاثیر تحریم‌ های شدید آمریکا امسال ۴.۵ درصد کسری بودجه خواهد داشت و در سال آینده کسری بودجه آن به ۵.۱ درصد افزایش خواهد یافت. 

روز جمعه قیمت هر بشکه نفت بنچ‌ مارک بین‌ المللی نفت برنت، در بالای ۶۲ دلار بسته شد. 

درآمدهای نفتی ایران که به دنبال توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ افزایش یافته بود، به دنبال تحریم‌ های جدید آمریکا در دولت ترامپ، از ۲۰۱۸ به شدت کاهش یافته است. 

صندوق بین‌ المللی پول اعلام کرد که انتظار می‌رود اقتصاد ایران امسال ۹.۵ درصد آب برود (در حالی که در پیش‌بینی قبلی این میزان ۶ درصد اعلام شده بود)، اما رشد واقعی تولید ناخالص داخلی در سال آینده به صفر بازخواهد گشت. 

جهاد ازعور، مدیر دپارتمان خاورمیانه و آسیای مرکزی آی‌ام‌اف، گفت: این تخمین ماست؛ تحریم‌هایی که سال گذشته دوباره علیه ایران وضع  و امسال هم تشدید شدند، تاثیر بیشتری نخواهند داشت. 

افت ارزش پول ایران به دنبال وضع مجدد تحریم‌ها باعث ایجاد اختلال در تجارت خارجی ایران شده است و تورم را بالا برده است. آی‌ام‌اف پیش‌بینی کرد تورم ایران امسال ۳۵.۷ درصد و سال آینده ۳۱ درصدی شود. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه